Ingatlan vásárlásakor szinte kivétel nélkül mindenki a használt lakások, használt családi házak széles kínálatát kezdi el átböngészni, és azt tapasztalja, hogy az ár-érték arányok messze állnak az elfogadhatótól, nem megfelelőek, ezzel ellehetetlenítve a vásárlást. Ki akarna kompromisszumot kötni egy ház szobáinak elrendezését, kialakítását illetően? Ne költsön feleslegesen sok pénz egy már elkészült épületen elvégzendő átalakításokra, amikor helyette megtervezheti a sajátját is úgy, ahogy mindig is szerette volna! A készházakat Önnek találták ki! A készházak egyik legnagyobb előnye, hogy valóban az Ön személyes igényeinek megfelelően lesz kialakítva, de az sem akadály, ha az építkezés közben szeretne változtatni az elképzelésein, mivel a készházak esetén, a helyszínen készítjük elő a felépítést!

Sokakban keveredik a két fogalom: készházak és könnyűszerkezetes házak. Habár a szerkezetüket és a felhasznált építőanyagokat tekintve nem beszélhetünk különbségekről, technológiájukban azonban mégis eltérnek. A készházak esetén a gyártók az előre elküldött tervek alapján legyártják a ház bizonyos elemeit, mint a födémet, válaszfalakat és főfalakat, szállítás után pedig az építkezés helyszínén szerelik össze őket, innentől pedig minden ugyanúgy zajlik, ahogyan a könnyűszerkezetes társaik esetében. Ez az előregyártott nagypaneles technológia természetesen semmiben sem korlátozza a tervezés szabadságát, még a statikában sem.

Élvezze cégünk, a Taksony H-Bek több, mint 30 éves tapasztalatának minden előnyét! Ezen három évtized alatt, lépést tartottunk a piac és a technológiák fejlődésével, számtalan otthont építettünk fel az Építőipari Műszaki Engedély és a Nemzeti Műszaki Értékelés szigorú szakmai követelményeinek megfelelve. A www.konnyu-szerkezet.hu címen található honlapunkon eddig elkészült házaink referenciaképeit is megnézheti, hogy saját szemével győződjön meg róla, hogy mi vagyunk a jó választás!

Ne várjon tovább, váltsa valóra az álmait, tervezze meg saját készházát! Keressen fel minket a +36-30-444-1590-es vagy a +36-1/ 283-0927-es telefonszámon! Ha szívesebben írna e-mailt, az info@konnyu-szerkezet.hu vagy a taksonyhbek@gmail.com címre várjuk levelét.