Építőipari tevékenységet végez? Tervezőként és kivitelezőként is fontos, hogy számításba vegye az esetleges problémák kialakulását. A nagyobb biztonság és nyugalom érdekében nem maradhat el az e-naplós kötelező felelősségbiztosítás megkötése, ami védelmet nyújt Önnek és a megrendelőknek is.

Az építőipari tervezés, majd kivitelezés során rengeteg feladat elvégzésére kerül sor. A szakemberek igyekeznek a legjobb tudásuk szerint, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, precízen dolgozni. Sajnos ennek ellenére előfordulhat probléma, ami miatt nem biztos, hogy sikerül az ingatlant határidőn belül átadni, vagy ami további kellemetlenségekhez vezethet.

Csak akkor végezheti a tervező és a kivitelező is nyugodtan a munkáját, ha rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással. Az építészmérnöknek, valamint a szakági tervezőnek, ha építtetővel közvetlenül szerződik egyaránt kötelező ezt bemutatni.

Az e-naplós kötelező felelősségbiztosítás nagy terhet vesz le a szakemberek válláról, mivel biztosítja a megfelelő térítési összeget. A szakember, valamint a megrendelő érdekei is képviselve vannak a szerződés által.

Az előírásokról, az adminisztrációs folyamatról célszerű előzetesen informálódni, amit megtehet akár online is. Biztosítási tanácsadó cég segítségével könnyen kiválaszthatja az Ön számára tökéletes ajánlatot. Bármilyen gond adódik a tervezéssel, a kivitelezéssel kapcsolatban, a biztosításnak köszönhetően mentesül az anyagi terhek alól.

Ne feledkezzen meg Ön sem az e-naplós kötelező felelősségbiztosításról! Lássa el a feladatait nyugodtabban, gondoskodjon a biztosítási védelemről! Ebben segítünk a Hungarorisk Kft. munkatársaiként, részletesen tájékoztatjuk a szolgáltatásokról. Rengeteg hasznos információt olvashat az e-naplós kötelező felelősségbiztosításról, és más lehetőségekről is a www.mernokbiztositas.hu internetes oldalon. Keressen bennünket bizalommal a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen, hogy egyszerű és gyors legyen az ügyintézés!