Otthona, irodája, vagy létesítménye kialakítását tervezi? Szeretne hangulatos, stílusos, kényelmes helyiségeket, ahol mindenki jól érezheti magát? Annak érdekében, hogy funkcióval és tartalommal megtöltött terek létrehozására kerüljön sor, bízza profi szakemberekre a belsőépítészeti kivitelezést!

A legtöbb ember együtt emlegeti a lakberendezőket és a belsőépítészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembereket, pedig rengeteg különbség fedezhető fel a két szakma között. A lakberendező a már használatban lévő terek dekorálásában segít, hasznos tanácsokat nyújt a berendezést illetően, a belsőépítész pedig ennél jóval többet nyújt. Különféle színekkel, dekorációval, kiváló minőségű, szebbnél szebb anyagokkal teremt otthont, valamint különleges környezetet varázsol étterem, szálloda, iroda, és más létesítmények, munkaterületek esetében is. A belsőépítészeti kivitelezés során szerteágazó ismeretekre van szükség, mint például a komoly műszaki, építészeti alapismeretek, a bútorok tervezéséhez nélkülözhetetlen információk, valamint a hazai és nemzetközi design trendekre való rálátás. Ha minden szempontból kiváló eredményt igyekszik elérni, célszerű a belsőépítészeti kivitelezést profikra bízni.

Ha szeretné, hogy egyéni igényei, szokásai, életvitele szerint legyen az ingatlan kialakítva, és minden helyiség betöltse a funkcióját, vegye igénybe cégünk, a New Age Interior Kft. színvonalas szolgáltatását! Célunk, hogy komfortos, esztétikus tér kialakítására kerüljön sor, ahol Ön, a családtagjai, és a vendégei is igazán jól érezhetik magukat. Nagy figyelmet fordítunk a részletes, kreatív tervezésre, igyekszünk költséghatékony megoldásra jutni, és magas minőségű munkát végzünk. Tudjon meg többet a www.newage-interior.hu weboldalon arról, hogy miért éri meg a belsőépítészeti kivitelezést ránk bízni!

Alakítson ki olyan környezetet, ahol örömmel tartózkodik a hét bármely napján! Akár a saját otthona, akár vendégeket váró létesítménye belsőépítészeti kivitelezésére készül, kérje a segítségünket! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9293890-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a matezsolt@newage-interior.hu e-mail címünkre!