Anyagáramlási rendszer működtetésére van szükség a munkaterületén? Szeretne hatékony, biztonságos megoldást, és fontos, hogy pontos adatokat kapjon a szabályozás során? Annak érdekében, hogy egyszerűen és megbízhatóan tudja a méréstechnikai feladatokat elvégezni, célszerű az anyagáramlás mérő rendszer tervezését profikra bízni. Ezáltal problémamentesen működtetheti az eszközöket, és hasznos tanácsokat is kaphat.

Az iparban többféle anyag áramlására kerülhet sor egy adott csatornán keresztül, két vagy több objektum között. Alapvető fizikai folyamatról van szó, és eltérhetnek a jellemzők attól függően, hogy milyen alkalmazási területről és körülményekről van szó. Más folyamatokhoz hasonlóan az anyagáramlás esetében is lényeges a mérés, amire speciális eszközök alkalmasak. Meghatározó tényezők az anyagáramlás mérő rendszer tervezésénél és alkalmazásánál az áramló anyagmennyiség, az anyagáram intenzitás, az áramlási úthossz, idő, költség, valamint a teljesítmény is. Amennyiben az anyagáramlás időben állandó, akkor egyszerűen meghatározható minden paraméter. Az anyagáramlási munka a folyamatok teljesítményének mérésére szolgáló mutató, ami tartalmazza a feladat elvégzésére fordított energiát. Abban az esetben van szükség anyagáramlás mérő rendszer tervezésére és működtetésére, ha több anyagmozgató berendezést és áramlási feladatot kell figyelembe venni, amelyek rendszert alkotnak. Nagyon fontos, hogy precíz, alaposan átgondolt tervezésre kerüljön sor, majd az előírásoknak megfelelően történjen a használat. Ennek érdekében szakemberek állnak a rendelkezésére, akik tapasztalattal vállalják az anyagáramlás mérő rendszer tervezését, és minden lényeges információt megosztanak Önnel.

Cégünk, a Flow-Cont Kft. egyéni kérésének, és a célnak megfelelően nyújt megbízható segítséget az anyagáramlás mérő rendszerek területén. Hozzáértő szakemberekkel vállaljuk az anyagáramlás mérő rendszer tervezését, majd támogatjuk a hatékony működtetésben is. Saját gyártmányokkal és kalibráló laboratóriummal rendelkezünk. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.flowcont.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4650802-es telefonszámon, vagy az info@flowcont.hu e-mail címen!