Szeretne pontos képet kapni egy szerkezet állapotáról a biztonságos használat érdekében? Tömörtelenség kimutatására alkalmas módszert keres? Hozzáértő szakemberek állnak a rendelkezésére, akik rövid idő alatt, precízen elvégzik a tömörségi vizsgálatot.

Különböző anyagokból készült, egymástól eltérő méretű, kialakítású és funkciójú munkadarabok, szerkezetek állnak rendelkezésre. A célnak megfelelően kerül sor az alkalmazásukra. Az ipar területén, és más környezetben is fontos, hogy eleget tegyenek a követelményeknek, és minél tovább tegyék lehetővé a feladatok gördülékeny elvégzését.

A problémák megelőzése érdekében nem maradhat el a rendszeres és alapos ellenőrzés. Különféle módszerek teszik lehetővé a vizsgálatot, így bármilyen anyagról, berendezésről, szerkezetről van szó, szakszerűen kivitelezhető.

Ha tömörtelenség kimutatására, átmenő folytonossági hiányok felfedezésére készül, és szeretne meggyőződni arról, hogy ezek valóban jelen vannak-e, akkor érdemes a tömörségi vizsgálatot elvégezni. Ezzel az eljárással időben észlelhető a hiba, és sor kerülhet a szükséges munkálatok ellátására.

Többféle módszerrel lehet vizsgálni, héliumos, vákuumos, buborék-emissziós eljárással, valamint különböző tömörségi nyomáspróbákkal egyaránt. A megfelelő kiválasztása után határozhatóak meg a környezeti feltételek, ugyanis ezek eltérnek.

Számos más vizsgálat elvégzésére is van lehetőség annak érdekében, hogy időben kiderítse, milyen az aktuális állapot, és szükség van-e változtatásra, javításra, esetleg cserére. Megéri körültekintően informálódni, és a lehető legjobb módszereket alkalmazni, hiszen megkímélheti magát a komoly problémáktól, a nagy összegek felesleges kiadásától.

Vegye fel a kapcsolatot a R.U.M. Testing Kft. munkatársaival, hogy minél hamarabb sor kerüljön a tömörségi vizsgálatra! Amennyiben pedig más eljárás iránt érdeklődik, szintén a legjobb helyen jár. Minden információhoz hozzájuthat a www.rumtesting.hu weboldalon. Készséggel segítenek Önnek a 06-1-4058934-es telefonszámon, valamint az iroda@rumtesting.hu e-mail címen.