Győr egy nagyváros, telis-tele lehetőségekkel. Éppen ezért dönt úgy sok cégtulajdonos, hogy erre terjeszkedik, de az alkalmi munkalehetőségek száma is szinte végtelen. Azonban, ha hosszabb távú tartózkodás a cél, akkor érdemes olyan szállást keresni, ahol ilyen esetben van lehetőség kedvezményes áron foglalni.

Egy néhány napos kiruccanás esetében nem nehéz megtalálni a megfelelő szállást, hiszen ilyenkor az ember általában kevésbé árérzékeny, és könnyebben köt kompromisszumot a körülmények kapcsán is. Azonban, ha több napról, esetleg hetekről, hónapokról van szó, akkor semmiképp sem szabad elkapkodni a szállás kiválasztását.

Ha hosszú távú tartózkodáshoz keresi az ideális megoldást, akkor elengedhetetlen a megfelelő felszereltség, a tisztaság, mindenképpen saját fürdőszobára van szükség, de persze az ár sem elhanyagolható szempont.

Amennyiben a tartós szobafoglalás Győrben aktuális, az Argentum Apartmant érdemes felkeresnie. Cégünk tiszta, kényelmes, közös konyhával és saját fürdőszobával rendelkező apartmanokkal várja vendégeit, így biztosított a komfortos pihenési lehetőség.

Áraink már hét egybefüggő nap foglalása esetén is kedvezményesek, de tartós, vagyis legalább 30 napon túli (egybefüggő) foglalás, illetve több szoba egyidejű foglalása esetén egyedi árajánlatot adunk. Gondoskodunk a tisztaságról, de áraink a takarítás díja mellett tartalmazzák a rendszeres ágyneműcserét és természetesen a rezsit is.

A tartós szobafoglalást Győrben kedvezményes áron igénybe vehetik cégek, de akár magánszemélyek is. Szeretettel várunk mindenkit, akinek hosszú távon van szüksége egy olcsó, de az alapvető elvárásoknak tökéletesen megfelelő szállásra.

Bővebb információért kérjük, látogasson el honlapunkra, a www.argentumapartman.com weboldalra! Ha kérdése merült fel vagy szeretne pontos árajánlatot kérni tartós szobafoglalásra, keresse bizalommal munkatársainkat a +36 20 479 7078-as telefonszámon vagy az agentumapartman@gmail.com e-mail címen! Készséggel állunk rendelkezésére mindenben.