Felületkezeléssel foglalkozik, és rendszeresen gyűlik össze nagy mennyiségű káros anyag a munkaterületén? Szeretné a szennyvíz elvezetését az előírásoknak megfelelően, a környezetet óvva megoldani? Korszerű szennyvízkezelő segítségével minden szempontból megfelelően végezheti a munkáját.

A szennyvíz megfelelő elvezetése és kezelése több szempontból fontos. Az iparban a különböző munkafolyamatok során keletkezett anyagok a szennyvíz rendszerbe kerülnek, amelyek veszélyt jelentenek a környezet számára. A különböző festékek, és egyéb vegyi anyagok káros hatást fejtenek ki, amit meg kell akadályozni. Nem csak a környezet védelme érdekében, hanem egészségügyi szempontok miatt is lényeges a gondos szennyvízkezelés. A korszerű berendezések lehetővé teszik a precíz, hatékony, gazdaságos munkavégzést a különböző munkaterületeken, azonban az összegyűlt szennyvíz elvezetéséről sem szabad megfeledkezni. A festési munkálatok során folyamatosan keletkezik szennyvíz, amit mindenképp szükséges megfelelően kezelni, mielőtt elvezetésre kerülnek a munkakörnyezetből. Erre a célra szolgál a speciálisan kialakított szennyvízkezelő, ami időtálló megoldást nyújt, és más feladatok ellátása mellett zavartalanul használható. A szennyvízkezelő hagyományos üzemű és zárt változatban egyaránt beszerezhető, azonban fontos, hogy megbízható kézből vegye át. Tapasztalattal rendelkező, hozzáértő szakemberek állnak a rendelkezésére, akik egyéni kérése szerint gyártják az adott munkaterületre leginkább megfelelő szennyvízkezelőt. Ha most indítja a vállalkozását, vagy bővít, esetleg ipari terület kialakításáért, felszereléséért felelős, érdemes olyan szolgáltatót választani, ahol a festőberendezéseket, a tisztításra szolgáló szerkezeteket, és a szennyvízkezelőt is biztosítják egyéni igényei szerint.

Keresse fel cégünk, a Knipl Kft. munkatársait a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy az info@knipl.com e-mail címen! Különböző típusú berendezések gyártásával foglalkozunk, többek között szennyvízkezelővel is. Informálódjon részletesen az általunk nyújtott lehetőségekről a www.knipl.com weboldalon!