Tervezői, mérnöki tevékenységet végez, és szeretné magát biztonságban érezni? Probléma esetén örülne, ha a kártérítés összege nem Önt terhelné? Szakmai felelősségbiztosítás kötésével megoldódnak az esetleges gondok!

Az építőiparban, a gépiparban, és sok más területen a legfontosabb teendő a tervezés a kivitelezést megelőzően. A szakemberek nagy hozzáértéssel, precízen végzik a munkájukat, amire lehet alapozni. Az ügyfelek elvárják, hogy minden a terv szerint haladjon, és menet közben ne merüljön fel semmiféle probléma. Az utólagos módosítás vagy helyrehozatal rengeteg plusz munkával és költséggel jár, hiba esetén pedig kár keletkezhet. Szakmai felelősségbiztosítás kötésével nyugodtabban végezhetik a szakemberek a tevékenységüket, mert biztosítási védelem alatt állnak. A szakmai felelősségbiztosítás kötése előnyös a megrendelők számára is, mivel rövid idő alatt megkapják a kártérítést. A szakmai felelősségbiztosítás kötése egyszerű, de szükség van a körültekintésre. Ha Ön szakmai felelősségbiztosítás kötését tervezi, akkor legjobb megoldás, ha megkeres egy biztosítási tanácsadó céget, ahol teljes körű tájékoztatást tudnak adni. Megismerheti a biztosítótársaságok ajánlatait, összehasonlíthatja ezeket, és a legmegfelelőbbet választhatja ki. A tanácsadók segítenek a tájékozódásban, felmérik az igényeit, tájékoztatják a feltételekről, és eldöntheti, hogy milyen szolgáltatásokat szeretne kérni. A szakmai felelősségbiztosítás kötése egyre több tevékenység esetén kötelező, amit elvárnak a hatóságok, és a megrendelők is. Kevés anyagi ráfordítással juthat hozzá egy olyan biztosításhoz, ami káresemény történésekor nagyobb összeget fizethet.

szakmai felelősségbiztosítás kötése mindenki érdeke, ezért Ön se feledkezzen meg róla! A Hungarorisk Kft. munkatársaiként segítünk Önnek a megfelelő ajánlat kiválasztásában. Részletesen informálódhat a szakmai felelősségbiztosítás kötéséről a www.mernokbiztositas.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4540308-as telefonszámon, valamint a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen.