Rögzítőgyűrűk alkalmazására van szükség? Szeretné a feladatait minél könnyebben, precízen ellátni? Egy helyről beszerezheti a megfelelő méretű és típusú seeger gyűrűket, valamint az elengedhetetlen szerszámokat, így a seeger fogókat is.

A gépek, berendezések, és egyéb eszközök működtetése közben fontos, hogy az egyes gépalkatrészek a helyükön maradjanak. Helyzetbiztosító elemek állnak rendelkezésre, amelyek elősegítik, hogy a terhelésátadás a tervek szerint történjen. Lényeg, hogy mindig a legelőnyösebb megoldásra kerüljön sor.

A helybiztosítás során kiemelt szerepe van a rögzítőelemeknek. A seeger gyűrűk strapabíróak, kiváló minőségűek, szériagyártásúak. A kivitelezésük során ügyelni kell arra, hogy megfelelő legyen a hőkezelés. Feszültség keletkezik a névleges átmérőre való szerelésnél, aminek a rugalmas alakváltozás határán belül kell maradnia.

A seeger gyűrűk anyaga lehet ón-bronz, beryllium-bronz, és korrózióálló acél is. Kiválóan töltik be a szerepüket helyzetbiztosító elemekként. Axiális irányban van lehetőség a gépelemek rögzítésére.

Attól függően, hogy pontosan hol van szükség seeger gyűrűk alkalmazására, egymástól eltérő méretű és alakú termékekkel tud az elvárásoknak eleget tenni. Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol többféle változatban kaphatóak, sőt a seeger fogók is beszerezhetőek.

A gyűrűk szerelése egyáltalán nem könnyű, ezért gyakorlatra, valamint a megfelelő célszerszámra van szükség. Kifejezetten erre a célra készültek a seeger fogók, amelyek használatáról részletesen olvashat a www.sib.hu weboldalon.

A SIB Csapágy Kft. kiváló minőségű termékeket biztosít elérhető áron, és hasznos tanácsokkal is ellátják az adott eszközökkel kapcsolatban. Ha tanácsra van szüksége, a legjobb helyen jár, hiszen nem csak a kényelmes és gyors vásárlást intézheti náluk, hanem választ kaphat a kérdéseire is.

Szerezze be egyszerűen a megfelelő seeger gyűrűket, valamint a szerelésükhöz nélkülözhetetlen seeger fogókat is! Ha pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-1-2861556-os telefonszámot, vagy írjon a sibkft@gmail.com e-mail címre!