Rengeteg időt tölt a postahivatalban való sorban állással? Egyre többször van szükség levelek vagy csomagok feladására, és nem jut idő minden feladat felelősségteljes ellátására? A megbízható posta szolgáltatás cégeknek nagy segítséget jelenthet Önnek is! Sok időt, energiát és pénzt spórolhat, ha él ezzel a nagyszerű lehetőséggel.

Minden munkaterületen szükség van az irodai munkára, amely során nem maradhat el a nyomtatványok előkészítése és postázása sem. Minél gyakrabban várnak Öntől leveleket vagy csomagokat, annál gyakrabban kell postára látogatni, ami sok időt vehet igénybe. Bizonyára gondolt már arra, hogy mennyivel több ideje maradna, ha mentesülne a feladat elvégzése alól, de előfordulhat, hogy nem szívesen bízza meg a kollégáit. Kedvező lehetőség a posta szolgáltatás cégeknek, ugyanis így kényelmesen és gyorsan juttathatja el a küldeményeket a címzettekhez. Próbálja ki Ön is ezt a módszert, hiszen jól járhat minden szempontból! A színvonalas posta szolgáltatás cégeknek egyszerűbbé teszi a mindennapjait, a kiszervezésnek köszönhetően nyugodtan koncentrálhat az érdemi munkára.

Nem szükséges személyesen ellátogatni a postahivatalba, ha kihasználja a Portó Budapest Kft. által nyújtott lehetőséget! A posta szolgáltatásunkat cégeknek ajánljuk, így sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válhat a különböző nyomtatványok, csomagok kézbesítése. Tapasztalattal rendelkező csapatunk kisteherautókkal szállít a megadott címekre. A küldeményeket biztonságban tudhatja, mindent sérülésmentesen, a megbeszélt időn belül adunk át a címzetteknek. A teljes körű posta szolgáltatás cégeknek kedvező áron vehető igénybe, a díjakról részletesen tájékoztatjuk.

Fordítson nagy figyelmet a levelek és a csomagok időben történő kézbesítésére, hiszen ezen múlhat a jó üzleti kapcsolat fenntartása! Tudjon meg többet a www.porto.hu weboldalon arról, miért segít sokat a posta szolgáltatás cégeknek , és keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-1-2393971-es telefonszámunkat, vagy érdeklődjön üzenetben a porto@porto.hu e-mail címen!