Ma már nem csupán a kereskedők, hanem a különféle szolgáltatók számára is kötelező az online pénztárgép használata. Ennek megfelelően, ha Ön is vállalkozást indít, szinte biztos, hogy szüksége lesz egy ilyen készülékre, a kínálat azonban igen széles, ezért érdemes tájékozódni pénztárgép vásárlás előtt. Az alábbiakban összefoglaljuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a készülék kiválasztásakor!

•    Megbízhatóság: A készülék folyamatosan adatot szolgáltat a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, ennek hiányában azonban a szerv súlyos bírságot szabhat ki a vállalkozásra, ezért a pénztárgép megbízható működése kiemelten fontos.

•    Funkcionalitás: A kötelezően előírt opciókon túl számos különféle funkcióval rendelkeznek az egyes készülékek, melyek kényelmesebbé teszik a vállalkozás mindennapi működését, ezért célszerű mérlegelni, hogy az adott cégnél mire van szükség.

•    Ár: Az online pénztárgépek ára ma már igen magasra rúghat, ám nem biztos, hogy érdemes spórolni ezen a készüléken, hiszen az esetleges javítási költségekkel együtt végül többet költhetünk, mint amennyit megtakarítottunk volna.

•    Méret: A felhasználási terület jelentősen meghatározza, milyen méret ideális, hiszen sok helyen a kompakt méret és praktikus kialakítás fontos, míg máshol a robosztusabb kialakítás, könnyű kezelhetőség kerül előtérbe.

•    Dizájn: Elsőre talán kevésbé tűnhet fontos szempontnak, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a pénztárgép az eladótér fontos eleme, ezért a választásnál érdemes lehet ezt a szempontot is mérlegelni.

Pénztárgép vásárlás előtt áll, és szeretne széles kínálatból válogatni, hogy a vállalkozásának leginkább megfelelő készüléket használhassa? Fontos szempont, hogy szakértők segítségét kérhesse, ha elakad? Ismerje meg cégünk, a Cas-Tech-Trade Kft. termékeit és szolgáltatásait! Tevékenységünk nem csupán az online pénztárgépek forgalmazását fedi le, hanem vállaljuk a betanítást, a karbantartást, javítást, éves felülvizsgálatot, de a kellékellátásban is számíthat ránk. Látogasson el www.penztargepszerviz.hu weboldalunkra, és ismerje meg a részleteket, felmerülő kérdéseivel pedig keressen minket bátran a +36-20-485-1199-es telefonszámon vagy a sales@cttservice.hu e-mail címen!