Szabadtéri eseményre készül, amely során igyekszik a termékeit bemutatni, eladni? Egyéni igényeinek megfelelő méretű és kialakítású, fedett helyet szeretne biztosítani? A legjobb megoldás pavilon gyártással foglalkozó szakemberekkel felvenni a kapcsolatot, akik elkészítik az Ön számára tökéletes tartószerkezetes sátrat.

A szabadtéri rendezvények remek alkalmat nyújtanak a szórakozásra, a kikapcsolódásra. Sok vállalkozó számára teszik lehetővé a sikeres munkavégzést, a termékek, a szolgáltatások bemutatását, értékesítését.

Bármilyen jellegű eseményre készül, nem hiányozhatnak a pavilonok, hiszen ezek gondoskodnak szabadtéren a feladatok biztonságos, igények szerint történő ellátásáról.

Számos ok miatt megéri a pavilon gyártás előnyeit kihasználni:

  • A résztvevők kényelmét szolgálja.
  • Változatos formájú fedésekkel rendelhető.
  • Egyénileg választhatóak a méretek és a színek.
  • Bárhol felállítható, egyszerűen szállítható.

Mindezek mellett hatékony védelem biztosítható az időjárás által okozott kellemetlenségekkel szemben, mint a vakító napfény, a hirtelen támadó szél, az eső. Fontos, hogy kiváló minőségű anyagok felhasználására kerüljön sor, hiszen jelentős mértékben ezen múlik a biztonság.

Bármilyen eseményre készül, megéri a pavilon gyártás mellett dönteni. Rövid időn belül átveheti a megrendelt szerkezetet, ami lehetővé teszi a különböző tevékenységek fedett területen való elvégzését. A mobilitásnak köszönhetően betonon és füves területen egyaránt jó megoldás pavilont felállítani.

Készüljön fel a hatékony, eredményes munkavégzésre a megfelelő feltételek megteremtésével! Gondoskodjon a fedett, biztonságos munkaterületről tartószerkezetes sátorral, amit egyéni kérése szerint adnak át a szakemberek!

Árusításra, kiállításra, és más célra is lehetőség van a megfelelő méretű pavilon gyártására. Könnyen megvalósíthatja a terveit a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. munkatársai segítségével. Szerezzen bővebb információt a www.hungaplan.hu weboldalon, és ossza meg egyéni elképzeléseit a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!