A könyvelés nem csupán a törvényi előírásoknak való megfelelés miatt fontos, számos egyéb előnye is van. Egy alapos, minden részletre odafigyelő, a szakmájában kiemelkedő tudással bíró könyvelő jelentős mennyiségű időt takaríthat meg Önnek és cégének egyaránt. Minimalizálhatja az Önre háruló adminisztrációt, így a felszabaduló időt pedig a munkájára, a cége fejlesztésére és bevételeinek növelésére fordíthatja. Azonban körültekintőnek kell lenni, hiszen bizalmi pozícióról van szó, a könyvelés során a kiválasztott személy fontos és bizalmas adatokkal fog dolgozni.

De hogyan válasszuk ki a megfelelő könyvelőt, vagy könyvelőirodát? Abban egyetérthetünk, hogy duplán jó döntés kiszervezni a könyvelést, mert egy hozzáértő akár az adóoptimalizálásban is a segítségünkre lehet, az adminisztrációs terhek átvállalásán túl. Az elsődleges szempont minden esetben a szaktudás kell, hogy legyen. Mivel a jogszabályok, előírások és rendelkezések folyamatosan változnak, ezért mindig naprakésznek kell lennie, fontos, hogy nagy hangsúly legyen a továbbképzésen. A precizitás egyenesen elengedhetetlen ebben a szakmában, a határidők pontos betartása miatt is. Egy igazán jó könyvelő nem csak a szakmájának szentel kiemelt figyelmet, hanem az ügyfelének is.

Mit is kapunk, ha igénybe vesszük egy cég könyvelési szolgáltatásait? Ez egy roppant összetett munka, ami rengeteg apró részfeladatból áll. Ilyen például a pénzügyi adminisztráció, aminek része a kintlévőség-kezelés is. Ezen kívül havi, negyedéves és éves adóbevallások készítése, teljes körű könyvelés, a hatóságok előtti cégképviselet is helyet kap a hosszú listán.

Ha Ön is szeretné kiszervezni a könyvelést, cégünk, az AETR bérszámfejtés a segítségére lesz ebben! A www.aetrberszamfejtes.hu címen elérhető weboldalunkon megismerheti az igénybe vehető szolgáltatásaink teljes listáját. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 30 / 308-7506-os telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet, amit az infoberszamfejtes@gmail.com e-mail címre várunk!