Olyan tevékenységet végez, amely során fontos az arcának és a légutainak védelme? Megsérült a rendelkezésre álló védőfelszerelés? Légzésvédő szervizben hozzáértő szakemberek segítenek Önnek, ahol sor kerülhet az eszközök alapos ellenőrzésére, és szükség esetén a javításra.

Több olyan munkakör létezik, ahol fokozottan óvni kell az emberek egészségét, testi épségét. A veszélyes anyagokkal való találkozást célszerű kerülni, de bizonyos esetekben olyan környezetben történik a munkavégzés, ahol a különböző védőfelszerelések használatával eleget kell tenni az elvárásoknak. A bányákban, a barlangokban, vagy poros területen munkálkodó embereknek óvniuk kell a testüket, különösen az érzékszerveiket. A belélegzett por, füst, vagy egyéb szennyezőanyag károsan hat a légzőszervrendszerre, ezért meg kell akadályozni, hogy bejusson a szervezetbe. Ezeknek az eszközöknek az épségét ellenőrizni kell, és szükség esetén elengedhetetlen légzésvédő szervizbe vinni. A tűzoltóságnál mindennaposak a mentések, és az ott dolgozók veszélyes környezetben látják el a feladataikat. A levegő szennyezettségével szemben légzésvédő használatával védekeznek. Ha ezek az eszközök nem megfelelő állapotúak, akkor sérülés és károsodás történhet. A légzésvédő szerviz munkatársai megvizsgálják az eszközöket, és elvégzik a szükséges javításokat. A fémiparban és a famegmunkálás területén is több helyen szükséges a védőfelszerelések alkalmazása. Ha az orrjáratba jut a szennyezőanyag, akkor bizonyos idő után egészségkárosodást okozhat, ezért nagyon fontos az óvatos munkavégzés, az előírások betartása. A légzésvédő szerviz segítségével biztosítani lehet a hibátlan, jól funkcionáló eszközök minőségét.

Bízza szakemberekre a karbantartást és a javítást légzésvédő szervizben! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. megbízható segítséget nyújt a légzésvédelem területén. Nálunk beszerezheti a munkaterületnek megfelelő eszközöket, és készséggel állunk a rendelkezésére légzésvédő szervizünkben is. Szolgáltatásainkról részletesen informálódhat a www.fewe.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen!