Kültéren működtethető berendezés címkézéséről szeretne megfelelően gondoskodni? Olyan termékek matricázásával foglalkozik, amelyek ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak? Lehetősége van kültéri etikett címkék beszerzésére, amelyek többféle méretben kaphatóak, és eleget tesznek az elvárásoknak szélsőséges körülmények között is.

A különféle termékek azonosításához, a munkaeszközök jelöléséhez, és más esetben is szükség van tartós, erősen tapadó etikett címkék alkalmazására. Ezek a kellékek tartalmazzák a legfontosabb információkat, amelyek elengedhetetlenek a raktározás, a szállítás, az eladás, és az egyéb munkafolyamatok során. Ha kültéri elhelyezésre kerül sor, vagy a rakodás, a fuvarozás során előfordulhat, hogy a matricák ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak, akkor lényeges a kiválóan ellenálló etikett címkék felhasználása. Lehetősége van kültéri etikett címkéket nyomtatni, amelyek kifejezetten ilyen esetekben nyújtanak tökéletes megoldást. A kültéri etikett címke időjárásálló, erős ragasztóval ellátott, a különböző készülékekben egyszerűen nyomtatható. Konténerek megjelöléséhez, más munkaeszközök matricázásához, és termékek vonalkóddal, egyéb információval való ellátásához egyaránt alkalmasak. A kültéri etikett címkéért ki sem kell mozdulnia, ugyanis bármikor leadhatja a rendelését online, és többféle méret, kiszerelés közül választhatja ki az ideális csomagot.

Lássa el a termékeket ultra ellenálló etikett címkékkel! Válassza ki a megfelelő méretet, és rendelje meg az ideális mennyiséget jól felszerelt webáruházunkból! Cégünk, a Micro-trend Bt. kiváló minőségű termékeket nyújt kedvező áron. Széles kínálatunkban megtalálható többek között az Avery Zweckform kiválóan ellenálló, kültéri etikett címke. Különböző méretű, könnyen nyomtatható, egyéni igény szerint feliratozható etikett címkéink hosszú időn keresztül tesznek eleget az elvárásoknak. Informálódjon a www.micro-trend.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy az info@micro-trend.hu e-mail címen!