Tanácsra van szüksége veszélyes áruk szállításához? Fejlesztésre készül a hulladékok kezelését illetően? Célszerű kifejezetten ezzel foglalkozó szakemberekkel felvenni a kapcsolatot, akik megbízható környezetvédelmi szolgáltatást nyújtanak.

Az ipar különböző ágazataiban, és más munkaterületen is sor kerül különféle berendezések, gépek alkalmazására, más-más anyagok felhasználására. Attól függően, hogy milyen feladatok ellátására van szükség, egymástól eltérő megoldásokkal lehet jó eredményt elérni.

A munkafolyamatok során káros anyagok szabadulhatnak fel, valamint veszélyes áruk raktározására, fuvarozására lehet szükség. Fontos a biztonság, az előírások betartása, hiszen csak így lehet a problémák kialakulását megelőzni. Emellett pedig elengedhetetlen a környezet megóvása is.

Bármilyen tevékenységet végez, lényeges a környezetvédelem szempontjából szükséges teendőket ellátni. A veszélyes anyagok, a különböző típusú hulladékok, és más tényezők is okozhatnak gondot. Érdemes környezetvédelmi szolgáltatást igénybe venni, így nem jelenthet problémát a legjobb módszerek megfelelő alkalmazása.

Felmérésekkel, tanulmányokkal, tervek készítésével, a szükséges engedélyek beszerzésével, jelentésekkel és pályázatokkal egyaránt kell foglalkozni. Mindent egy kézben tudhat, és az adott területnek, feladatoknak megfelelő eljárásra kerülhet sor, ha környezetvédelmi szolgáltatást vesz igénybe.

Óvja a környezetét miközben hatékonyan végzi a munkáját! Fordítson nagy figyelmet a hulladékok megfelelő kezelésére, és oldja meg biztonságosan a veszélyes áruk tárolását, szállítását! Ehhez nyújt támogatást cégünk, a FILANTROP Kft., így könnyen és megbízhatóan intézheti a teendőket.

Környezetvédelmi szolgáltatásaink körébe tartozik az ADR tanácsadás és felügyelet, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos fejlesztések, a teljes körű pályázati ügyintézés. Tájékozódjon bővebben a www.filantrop.org weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-76-322321-es telefonszámon, vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen!