Árufuvarozóként dolgozik, így kamionnal közlekedik? Baleset érte, vagy szeretné tudni, mit tehet ilyen helyzetben? Ha kamion borulás, vagy más probléma miatt segítségre van szüksége, hívjon bármikor elérhető kamionmentőt!

A teherszállítás különböző gépjárművekkel történik, amelyeket képzett sofőrök vezetnek. A kamionok folyamatosan az utakon vannak, szállítják a különböző árukat, anyagokat belföldön és külföldön egyaránt. A kamionvezető ismeri a gépjárművet, és olyan jogosítvánnyal rendelkezik, aminek köszönhetően útnak indulhat ezzel a nagy méretű járművel. A forgalmas utakon történhetnek váratlan események, előfordulhat műszaki meghibásodás, vagy bárki figyelmetlensége miatt baleset. Ha a kamion nekiütközik valaminek, vagy lekerül az útról, akkor kamion borulás következhet be. Ez a történés nagy problémát okoz, és súlyos következményekkel jár. Kamion borulás során megsérülhet a sofőr, kiborulhat a rakomány, ami különösen akkor jelent nagy gondot, ha veszélyes anyag is kerül a környezetbe. Kamion borulás esetén azonnal segítséget kell hívni, szükség van a sofőr mentésére, és a szállított rakomány megóvására. A kamion nagy tömeggel rendelkező gépjármű, amiben óriási mennyiségű szállítmány található. A hatalmas súly miatt egyáltalán nem könnyű a járművet mozgatni. Kamion borulásnál nem egyszerű a mentés, olyan segítségre van szükség, ami meg tud birkózni ezzel a feladattal. Az értesítés után a kamionmentő a helyszínre érkezik, és elvégzi a feladatokat attól függően, hogy mire van szükség. A gépjárművet elszállítják a helyszínről, ezáltal szabad utat adnak a többi közlekedő autónak. A sofőrök képzett, nagy gyakorlattal rendelkező vezetők, akik tudják, hogy kamion borulás esetén mi a teendő. Ha személyi sérülés is történik, akkor mentőt hívnak, a beteget ellátják, és gondoskodnak a gyors szállításról.

Ha kamion borulás történt, hívjon megbízható kamionmentőt! Bármilyen más probléma merül fel útközben, szintén készséggel állunk a rendelkezésére a Top Rescue 24 szakembereiként. Mindent tudunk biztosítani, amire szükség van a kamion mozgatásához, elszállításához, és a javításhoz. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.kamionmentés.hu internetes oldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-20-9277567-es telefonszámon, vagy a kamionmentes@yahoo.com e-mail címen!