Protokoll eseményt szervez, és szeretné, ha minden a legnagyobb rendben zajlana? Segítségre van szüksége az egyes feladatok elvégzése során? Vegyen igénybe profi hostess szolgáltatást, így probléma nélkül bonyolíthatja le a rendezvényt, és elégedettek lehetnek a résztvevők!

protokoll események nem olyan típusú rendezvények, amelyekkel naponta találkozhatnak az emberek. Különlegesek, ezért teljesen más szervezésre van szükség, mint egy céges találkozó, vagy egy konferencia esetében. Protokoll események lehetnek többek között a kiállítások, a díszünnepségek, az emlékműavatások, a díszelőadások. Előfordulhat, hogy a protokoll eseményre külföldi meghívott is érkezik, ilyenkor az eltérő szokásokra is nagy figyelmet kell fordítani.

Ha Ön protokoll esemény szervezésére készül, érdemes profi hostess szolgáltatást igénybe venni, így nem okozhat gondot a rendezvény eredményes, szabályoknak megfelelő lebonyolítása. Fontos, hogy az apróságokra is odafigyeljen, kiemelten arra, hogy a résztvevők hogyan érzik magukat, mennyire nyeri el a tetszésüket az esemény. A vendégek eligazításában, az információk nyújtásában, és más teendők ellátásában is sokat segíthetnek a felkészült hostessek.

Proaktív csapat támogatja Önt a rendezvénye sikeres lebonyolításában! Apple PS Hostess Ügynökségünk több éves tapasztalattal nyújt színvonalas szolgáltatást, bármilyen protokoll esemény megszervezésére kerül sor. Tudjuk, hogy mennyire fontos a profi hostess munka, így olyan hostessekkel és hostokkal dolgozunk együtt, akik kiváló kommunikációs készséggel, állóképességgel rendelkeznek, türelmesek, és az elvárásoknak megfelelően végzik a munkájukat. Kiemelt figyelmet fordítunk az elegáns megjelenésre, és nagy hangsúlyt fektetünk az adott protokoll esemény egyedi igényeire, valamint a biztonsági szabályokra is. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.appleparty.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-2611649-es telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt az info@applepshostess.hu címünkre!