Ömlesztett áruk értékesítésével foglalkozik, és vállalja a fuvarozást is, de nincs erre alkalmas járműve? Rendszeresen szeretne ilyen típusú árukat eljuttatni akár messzebbre? Az ömlesztett áruszállítás területén jártas szakemberek megbízható segítséget nyújtanak, lehetővé teszik a teendők ellátását a meghatározott időn belül.

Számos termék tartozik az ömlesztett áruk csoportjába. Kisebb és nagyobb mennyiségek szállítására egyaránt szükség van attól függően, hogy pontosan hol, milyen tervek megvalósítására készülnek. Bármekkora távon kerül sor a fuvarozásra, elengedhetetlen a biztonság. Nem csak a megbeszélt időben történő átadás lényeges, hanem útközben a közlekedőket meg kell óvni.

Az ömlesztett áruszállítás gördülékenyen, megbízható módon kivitelezhető kifejezetten erre a célra alkalmas járművekkel. Felkészült sofőrök állnak rendelkezésre, akik problémamentesen vezetik ezeket a tehergépjárműveket. Fontos, hogy a mennyiségnek megfelelő méretű és kialakítású típusokkal történjen a feladatok elvégzése.

A föld, a homok, a kavics, a murva, a sóder mind az ömlesztett áruk sorába tartoznak. Az építkezések, a felújítások, az utak kivitelezése, és más munkálatok során is nagy szükség van az alkalmazásukra. Annak érdekében, hogy időben, az egyéni kérések szerint kerüljön sor az ideális mennyiség átvételére, nem maradhat el a biztonságos és minél gyorsabb fuvarozás.

Az ömlesztett áruszállítás során tisztában kell lenni a szabályokkal, és az előírások szerint lehet útnak indulni. A megengedett össztömeggel tisztában kell lenni, és nem szabad megfeledkezni a tömegbizonylatról. Fontos, hogy az ezen szereplő adatok megfeleljenek a valóságnak, ugyanis ha az ellenőrzés során túlsúlyt állapítanak meg, akkor bírsággal terhelhető ennek kiállítója.

Lehetőség van a legmagasabb minőséget képviselő Knapen típusú mozgópadlós félpótkocsi flotta alkalmazására a Szaki Trans Kft. segítségével. A legjobb kezekben tudhatja az ömlesztett áruszállítást, ha a cég szakembereire bízza a feladatok elvégzését. Informálódjon a www.szakitrans.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-70-4501404-es telefonszámot, vagy írjon az office@szakitrans.hu e-mail címre!