Ahogy beköszöntött a jó idő, egyre inkább vágyakozunk a szabadba, ám a jelenlegi helyzetben kicsit korlátozottak a lehetőségeink. Ennek ellenére egyénileg szervezhetünk különféle programokat a friss levelőre, és ezt érdemes is kihasználni, hiszen testünknek, lelkünknek szüksége van a kikapcsolódásra. Ha kirándulni indulunk, érdemes magunkkal vinni néhány kelléket, amik kényelmesebbé teszik a szabadban töltött időt. Ezek a termékek reklámajándékként is kiválóan megállják a helyüket, hiszen mindenki értékeli, ha praktikus meglepetéseket kap. Milyen hasznos kellékeket érdemes ebben az időszakban ajándékozni a partnereknek, ügyfeleknek?

A hosszabb túrákon, de a néhány órás kirándulásokon sem hiányozhat valamilyen ital a táskákból. Ha hűvösebb az idő, remek választás egy thermobögre, amit megtölthetünk teával vagy forralt borral, míg a meleg időben egy kulacsot célszerű használni, ami akár a biciklire is erősíthető. Egy baseball sapka vagy egy napszemüveg nem maradhat ki a felszerelésből, hiszen mindkettő védelmet nyújt az erős napsugarakkal szemben, de a sapka szeles időben is hasznos társ. Ha sportolás is szerepel a tervek között, a különféle kisebb holmik praktikusan tárolhatóak egy övtáskában, ami így nincs útban semmilyen testmozgás közben.

Ön is szeretne hasznos reklámajándékokkal kedveskedni üzleti partnereinek, rendszeres ügyfeleinek? Ismerje meg cégünk, a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. termékeit és szolgáltatásait! Nálunk mindig aktuális kellékekből válogathat, amik biztosan elnyerik érdeklődői tetszését is! Látogasson el www.dualreklam.hu weboldalunkra, és böngésszen választékunkban, ahol a kulacsokthermobögrékövtáskákbaseball sapkák és napszemüvegek mellett számos más izgalmas termék is várja, melyek emblémázását is ránk bízhatja!

Amennyiben kérdése van tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk! Írjon nekünk a dual@dualreklam.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-1-410-2672-es telefonszámon!