A saját lakásában mindenki biztonságban érzi magát, ezért sokan nem szeretik különféle intézményekre bízni értékeiket, inkább otthon őrzik azokat. Egy magánlakás azonban könnyebben válhat tolvajok célpontjává, mint a jól őrzött bankok, ezért ebben az esetben mindenképpen megbízható védelemre van szükség. Hogyan tudhatja biztonságban értékeit? A H26K páncélszekrény éppen ezt a célt szolgálja, ismerje meg Ön is, milyen tulajdonságaival vívta ki népszerűségét ez a szerkezet!

Legyen szó anyagi jellegű értékekről vagy éppen bizalmas dokumentumokról, sokan tartanak otthonukban olyan tárgyakat, melyek számára nem elég biztonságos hely a fiók. A H26K páncélszekrény tökéletes megoldást kínál az értékek biztonságos tárolására. Az edzett acélból készült széf felfúrás ellen mangán acéllappal védett zárszerkezettel, 14 mm falvastagságú lézervágott ajtóval és duplafalú megerősített acéltesttel készül, tehát minden részletében maximális biztonságot nyújt. A kéttollú mangánnal erősített kulcsos zárszerkezet tovább növeli a H26K páncélszekrény hatékonyságát. 12 literes térfogatának köszönhetően a H26K páncélszekrény kis helyen is elfér, és falhoz, valamint padlóhoz egyaránt rögzíthető, így nem jelenthet akadályt megtalálni az ideális helyet a szerkezetnek.

Megbízható megoldást keres értékei tárolására, de fontos szempont, hogy ne fizessen irreálisan magas árat érte? A H26K páncélszekrény pontosan ezt tudja nyújtani! Ismerje meg a Széf97 Kft. termékkínálatát, melyben számos egyéb modell mellett a H26K páncélszekrény is helyet kapott! Látogasson el www.szefuzlet.hu weboldalunkra, és böngésszen nálunk bátran! Ha bizonytalan a választásban, szakértőink rendelkezésére állnak, de ha a későbbiekben adódik problémája, karbantartással, valamint szervizzel kapcsolatban is számíthat ránk. Termékeinket érintő kérdéseit tegye fel bizalommal, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén! Hívjon minket a +36-1-436-0384-es telefonszámon vagy írjon üzenetet az info@szef-97.hu e-mail címre, szívesen segítünk!