Rendszeresen használ címkéket, és szeretné a munkáját könnyebben végezni? Érdemes célnak megfelelő asztali címkézővel dolgozni, ami jelentős mértékben egyszerűbbé teszi a feladatok teljesítését. Lehetősége van egy helyen több készülék beszerzésére is, amelyek segítségével eredményesebb lehet.

Annak érdekében, hogy gyors legyen a pontos adatokhoz való hozzájutás, nagy szükség van a címkék alkalmazására. A legtöbb esetben ezeken vonalkódok találhatóak, amelyek a szállítás, a raktározás és az eladás során is óriási segítséget jelentenek.

Attól függően, hogy milyen termékről vagy csomagról van szó, és mekkora mennyiségben kell ezeket címkézni, más-más típusú készülékeket célszerű működtetni. Korszerű megoldások hosszú sorából választhat Ön is a célnak megfelelően. Többek között lehetőség van címkenyomtatók, ipari és asztali címkézők, valamint különféle kiegészítők használatára.

Ha kisebb mennyiségben, vagy alkalmanként van szükség a címkék elhelyezésére, akkor érdemes asztali címkéző mellett dönteni. Ezzel a praktikus, megbízható, könnyen kezelhető termékkel gördülékenyebbé és hatékonyabbá válhat a munkavégzés.

Nem jelenthet nagy beruházást az asztali címkéző beszerzése, ugyanis hamar megtérül az ára. Hosszú időn keresztül alkalmazhat költségkímélő megoldást, valamint az egyedi igényeknek megfelelően láthatja el a teendőket.

A címkenyomtatók és a címkézőgépek is többféle változatban állnak rendelkezésre. Kisebb és nagyobb teljesítményű készülékek egyaránt kaphatóak. Sokoldalú, professzionális termékek teszik lehetővé az egyszerűbb, pontosabb, gyorsabb munkavégzést. Egyéni igényei, a felhasználási terület, valamint a csomagolások mérete, formája alapján rendelheti meg a tökéletes munkaeszközt.

Látogasson el az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. weboldalára a www.etisys.hu címen! Különböző termékek állnak a rendelkezésére, amelyek közül hamar kiválaszthatja az ideális típust. Kapható asztali címkéző is. Ha pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-82-571133-as telefonszámot, vagy írjon a sales@etisys.hu e-mail címre!