Egy új cég alapítása nem feltétlenül egyszerű, még annak ellenére sem, hogy ma már akár egy nap alatt is megoldható. Először is el kell dönteni, hogy milyen cégforma lenne az ideális, majd be kell jegyeztetni. Ez rengeteg papírmunkával jár, és természetesen elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk az ide vonatkozó jogszabályokkal. Ehhez ügyvéd segítségére van szüksége. Gazdasági társaságok alapítása gyorsan és zökkenőmentesen lehetséges, ha tapasztalt és naprakész ügyvédi irodát keres fel.

gazdasági társaságok alapítása során általában az egyik legnehezebb lépés annak az eldöntése, hogy melyik cégforma lesz az ideális. Ma már rengeteg lehetőség van, melyek mindegyikét érdemes számításba venni. Célszerű tisztában lenni vele, hogy mi az előnye az egyéni vállalkozásnak, a betéti társaságnak, a korlátolt felelősségű társaságnak, valamint a többi cégformának is. Gazdasági társaság alapításánál ezért hasznos és elengedhetetlen segítséget tud nyújtani egy a témához kapcsolódó jogi kérdésekben jártas szakember, aki az elejétől fogva a végéig képviseli a cégalapítást. Egy gazdasági társaság alapítása mindig rejt magában kockázatot, ám ez lényegesen lecsökkenthető, ha a jogi kérdések tisztázottak, a papírmunka pedig kifogástalan.

Mindenképp a területen tapasztalt szakembert érdemes választani. Amennyiben a gazdasági társaság alapítása Bács-Kiskun megyében történik, a legjobb helyen jár, hiszen kecskeméti irodám bárhonnan gyorsan elérhető távolságra van! Ügyvédi irodámban régóta foglalkozom a különböző társaságok és vállalkozások alapításával, valamint azok eseti vagy állandó jogi képviseletével kapcsolatos ügyekkel. Készséggel állok rendelkezésére.

Ha szeretne a gazdasági társaságok alapításával kapcsolatos vagy egyéb szolgáltatásaimról többet megtudni, látogasson el a www.homokitamas.hu honlapra! Bővebb információért, részletes tájékoztatásért pedig lépjen velem kapcsolatba a 06-30/942-1488-as telefonszámon vagy írjon a drhomoki@t-online.hu e-mail címre!