A COVID-19 terjedésével kiemelt szerepet kapott mindennapi életünkben a higiénikus körülmények biztosítása. Mindannyiunk felelőssége, hogy az előírásokat betartsuk, és a vírus terjedésének megakadályozása érdekében új szokásokat kell kialakítanunk, valamint új eszközök használatához kell alkalmazkodnunk. Az intézményvezetőknek jelenleg különösen nagy felelőssége van, hiszen a nagyforgalmú helyeken gondoskodni kell a munkavállalók, látogatók biztonságáról, ami globálisan is hozzájárul az emberek egészségének megőrzéséhez.

fertőtlenítő kapu sokoldalú megoldást kínál a különféle intézményekben. A gép mindössze 5 másodperc alatt fertőtleníti a kapun áthaladók testét, továbbá kimutatja testhőmérsékletüket, és a normálistól eltérő érték esetén jelzést ad. A fertőtlenítő gép legnagyobb előnye, hogy nem igényel emberi felügyeletet, és teljes mértékben érintésmentesen működik. Ez nem csak a vírus terjedésének megelőzésében játszik szerepet, de egyben azt is jelenti, hogy az intézmény munkavállalóit sem terheli plusz feladat. A fertőtlenítő kapu porlasztott fertőtlenítő permetezésével pusztítja el a vírusokat és kórokozókat, így veszi fel a harcot a COVID-19 járvánnyal szemben, de más vírusok esetén is hatékony megoldást kínál. A fertőtlenítő gép telepítése egyszerű, és a speciális tartozékoknak köszönhetően könnyen mozgatható, működése mindössze 220 V hálózati feszültséget vesz igénybe.

Tegyen egy lépést Ön is a COVID-19 terjedésének megelőzése érdekében, és gondoskodjon munkavállalói, vendégei egészségéről fertőtlenítő kapu használatával! Ha szeretné megismerni a részleteket, az ÁM System Bt. szakértői rendelkezésére állnak! Látogasson el www.amsystem.hu weboldalunkra, ahol részletes leírást találhat a gépről, valamint tevékenységünkről is bővebben tájékozódhat! Amennyiben kérdése lenne a fertőtlenítő géppel kapcsolatban, vagy szeretne ajánlatot kérni, munkatársaink szívesen segítenek! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-339-3555-ös vagy telefonszámon vagy az info@amsystem.hu e-mail címen!