Gyógyszer- vagy élelmiszeripari tevékenységet végez, amely során elengedhetetlen a munkaeszközök kifogástalan állapotának megőrzése? Szeretné a felületkezelést minél egyszerűbben és gyorsabban megoldani? Válassza a szemcseszórást, majd kérje a kémiai vagy elektrolitikus kezelést!

A különböző eszközök, berendezések időtállósága jelentős mértékben múlik a megfelelő felületkezelésen. Attól függően, hogy pontosan milyen jellemzőkkel rendelkeznek, más-más eljárások alkalmazásával lehet kiváló eredményt elérni.

A gyógyszeriparban, az élelmiszeripari tevékenységek során, a vákuumtechnika és az atomenergia területén, a tengeri járművek és az orvosi eszközök esetében is szükség van a KO anyagok felhasználására. Ez a korrózióállóság biztosítását jelenti, amit elektropolírozással lehet kivitelezni.

Ezt megelőzően azonban nem maradhat el a mechanikus kezelés sem, amit többféle módon végeznek el a szakemberek. Sok esetben a szemcseszórás a legjobb döntés, amit üveggel, homokkal tesznek.

A mechanikus kezelésnek kiemelt szerepe van, ugyanis ezzel lehet a megfelelő felületet megalapozni, azonban kevés a korrózió ellen. Ezután mindenképp szükség van az ausztenites kristályszerkezetre, amit kémiai vagy elektrolitikus kezeléssel lehet megoldani.

Őrizze meg a nélkülözhetetlen munkaeszközök kiváló állapotát hosszú időn keresztül! Gondoskodjon a jó ellenálló képességről, előzze meg a korrózió miatt kialakuló problémákat! Többféle módszer alkalmazására van lehetőség cégünknél, a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft.-nél.

Mechanikus, kémiai és elektrolitikus kezelésre egyaránt sor kerülhet. Ha szemcseszórásra van szükség üveggel vagy homokkal, ami a mechanikus kezelések közé tartozik, ebben is tudnak segíteni partner cégeink. Ezt követően elvégezzük a megfelelő kémiai vagy elektrolitikus kezelést, ami teljes mértékben biztosítja a korrózióállóságot. Szerezzen bővebb információt a www.korrofob.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-30-1562867-es telefonszámon, vagy az info@korrofob.hu e-mail címen!