A különböző felületek tisztán tartása nem egyszerű feladat, főként, ha szigorú követelményeknek kell megfelelni. Annak érdekében, hogy ne csak szabad szemmel, hanem mikrobiológiailag is biztos legyen a tisztaságban, célszerű felületi gyorsteszteket alkalmazni.

Az élelmiszeripar területén különösen fontos a higiéniai szabályok betartása. Ez az iparág olyan termékek előállításával foglalkozik, amelyeket az emberek rendszeresen fogyasztanak. Sokféle szabálynak, előírásnak kell megfelelni, és ezt a hatóságok rendszeresen ellenőrzik is. A munkafolyamatok során nem csak az alapanyagok minősége fontos, hanem az a környezet is, ahol történik az előállítás és a csomagolás. Általában szakemberek végzik a különböző ellenőrző műveleteket, amelyeknek része a higiéniai szempontok vizsgálata. Ennek a feladatnak az elvégzésére rendszeresen van szükség. Napjainkban korszerű eszközök állnak rendelkezésre a teendők ellátásához. A felületi gyorsteszt használatával rengeteg időt spórolhat meg az adott részleg, mivel ennek segítségével könnyen kideríthető, hogy megfelelő-e az adott területen a felületi tisztítás. A felületi gyorsteszt olyan eljárás során készült, ami lehetővé teszi azt, hogy egyértelműen kimutatható legyen az ellenőrizni kívánt anyag. A felületi gyorsteszt alkalmazása nagyon egyszerű, nincs szükség szakértelemre, az eredményt egyértelműen jelzi, amihez igazodva szükség esetén könnyebben módosíthatja a tisztító műveleteket. A praktikus felületi gyorsteszt lehetővé teszi, hogy azonnal képet kapjon a felület tisztaságáról egy adott szempont alapján.

Többféle felületi gyorsteszt közül választhat a célnak megfelelően cégünk, a Bentley Instruments Inc. webáruházában! Egyszerűen használható termékeinkkel gyors eredményt kaphat, így könnyebben tud a követelményeknek eleget tenni. Informálódjon részletesen a különböző típusú felületi gyorstesztekről, és más eszközeinkről is a www.bentleylabor.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-22-414100-as telefonszámunkon, vagy a hungary@bentleyinstruments.com e-mail címünkön!