Egyre több vendégre számít? Szeretné az ételek csomagolását, elvitelét minél egyszerűbben megoldani? Nem hiányozhatnak az Ön vendéglátóhelyéről sem a megfelelő méretű, praktikus kialakítású ételtartó dobozok! A beszerzést kényelmesen és gyorsan intézheti, ha online elérhető szolgáltató termékeit választja.

Ha vendéglátóhelyet üzemeltet, számos feladat vár Önre, amelyeket fontos, hogy felelősségteljesen lásson el. A vírushelyzetre való tekintettel sokkal több étel, ital kiszállítására, elvitelére van szükség, hiszen nincs lehetőség a helyben fogyasztásra. Különböző csomagolóanyagok állnak rendelkezésre, azonban a nagyobb mennyiség miatt még inkább fontos a környezetbarát alapanyagokból készült termékek felhasználása. A cukornádból, és más újrahasznosítható anyagokból gyártott ételtartó dobozokkal, poharakkal, és evőeszközökkel sokat tehet a környezetvédelemért. Az ételtartó dobozok elérhetők egy- vagy többrészes kivitelben, így a célnak megfelelően választhat. Akár elvitelre vásárolnak Öntől, akár futárral küldi a finomabbnál finomabb ételeket, az ételtartó dobozok könnyen zárható fedelének köszönhetően nem okozhat gondot a biztonságos szállítás. Miért használna a munkája során olyan ételtartó dobozokat, amelyekkel árt a környezetének? Döntsön a lebomló csomagolás mellett, és ösztönözze erre a munkatársait, a vásárlóit is!

Környezetbarát alapanyagokból készült, kiváló minőségű ételtartó dobozok állnak a rendelkezésére CsomagolÁsz webáruházunkban. Többféle típusú és méretű ételtartó dobozok, valamint egyéb termékek rendelhetők kedvező áron, amelyek segítségével színvonalas, gyors kiszolgálásban részesítheti a vendégeit. Bármilyen ételeket vásárolhatnak Öntől elvitelre, a szállítás egyszerűen és biztonságosan megoldható a nálunk kapható eszközökkel. Tekintse meg széles kínálatunkat, és szerezzen be mindent egy helyről a www.csomagolasz.hu weboldalon! Amennyiben pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-30-2075561-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az info@csomagolasz.hu e-mail címünkre!