Manapság rengeteg lehetősége kínálkozik annak, aki budapesti eladó ingatlant keres. Számos iroda, és még több kedvező ajánlat, trükkök és tanácsok, az érdeklődők mégis gyakran bizonytalanok, hogy melyek azok a tényezők, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyniuk a választásnál. A megfontolt döntés pedig alapvető, hiszen a jól megválasztott eladó ingatlan Budapesten hosszú távú befektetést jelent. A legfontosabb szempontok közül az alábbiakban az ingatlan elhelyezkedését illetően szeretnénk segítséget nyújtani, melyet nem csupán az anyagi keret, de a vásárlás célja, közlekedési szokások és a munkahely távolsága is befolyásolhat.

  • A külvárosi kerületek nyugodt, csöndes környéket biztosítanak, ám a közlekedés tekintetében adódhatnak nehézségek. Az ingatlanárak viszonylag alacsonyak, így családoknak remek megoldást jelenthet, de befektetésként kevésbé ajánlott, hiszen kiadni is olcsóbban lehet ezeket az ingatlanokat.
  • A belvárossal szomszédos kerületek középutat jelentenek, hiszen a közlekedés jó, még a zöldterületek is jelentősek, és az árak is megfizethetőek. Ezekben az ingatlanokban gyakran akár plusz szolgáltatások, például szauna vagy úszómedence is elérhetőek, de ez értelemszerűen növeli az árat.
  • A belvárosi kerületek elsősorban a pezsgő életről híresek, szinte minden könnyedén elérhető, ezért ezek olyan kategóriát képviselnek a budapesti eladó ingatlanok között, melyek már befektetésnek is nagyszerűek, gyorsan és magas áron lehet kiadni őket.
  • A prémium kerületekben elérhető ingatlanok már ismét kevésbé alkalmasak befektetésnek, hiszen kiadásuk igen szűk réteget érint a magas árak miatt. Ezek az ingatlanok komoly presztízsértékkel bírnak, főleg üzletemberek, külföldiek számára kínálnak megoldást.

Eladó ingatlan Budapesten? Ismerje meg irodánk, a Starting Ingatlan széles kínálatát! Nálunk több száz hirdetésből választhatja ki azt az ajánlatot, ami minden elvárásának maximálisan megfelel! Látogasson el www.startingingatlan.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran a budapesti eladó ingatlanok között, felmerülő kérdéseivel pedig keressen minket bizalommal a +36-1-604-3838-as telefonszámon vagy az info@startingiroda.hu e-mail címen!