Hordóban található anyagok tárolásával, értékesítésével foglalkozik? Szeretné a mozgatást minél egyszerűbben megoldani? Nagy segítséget nyújtanak a hordó mozgató eszközök, amelyek többféle változatban kaphatóak, így az álló és a vízszintes emelés sem okozhat gondot.

Az ipari területeken, a raktározásra, szállítmányozásra kialakított környezetben egyaránt megtalálhatóak a hordók. Ezek a praktikus, különböző méretben elérhető szerkezetek lehetővé teszik az anyagok biztonságos tárolását. Bármennyire folyékony termékről van szó, a precíz zárásnak, és a jó kialakításnak köszönhetően nem kell aggódni a kellemetlenségek miatt.

Attól függően, hogy milyen áruk állnak rendelkezésre, sor kerülhet vízszintes és álló tárolásra. Az adott terület is meghatározó, hiszen a raktározásra alkalmas helyen figyelembe kell venni számos szempontot.

Ha veszélyes anyagokról van szó, főként lényeges a körültekintő, nagy odafigyeléssel végzett munka. Minden vállalatnak, a kisipari üzemeknek, a laboroknak feladata a biztonságos körülmények megteremtése, a balesetek megelőzése. A megfelelő hordókezelés érdekében folyamatosan fejlesztenek a szakemberek, így használhatóak speciálisan kialakított, strapabíró hordó mozgató eszközök.

Ezek a korszerű, egyszerűen kezelhető munkaeszközök lehetővé teszik a teendők gördülékeny, biztonságos ellátását. Lehetősége van hordófogót, hordóemelőt, billentőt is alkalmazni. A célnak megfelelően választhatja ki a tökéletes típusokat. Fontos a teherbírást, a magasságot, és a működési módot figyelembe venni. A tulajdonságok alapján nem okozhat gondot jól dönteni.

Az automatikus rögzítés emelés közben, valamint a kényelmesen, könnyen használható lábpedál jelentős mértékben elősegítik a hatékony, minél egyszerűbb munkavégzést. Egy helyről megrendelhet akár több hordó mozgató eszközt is.

Keresse fel a Jouleing Kft. munkatársait, akik megbízható segítséget nyújtanak. Széles kínálattal, kiváló minőségű hordó mozgató eszközökkel várják, és beszerezhet más hasznos termékeket is. Informálódjon a www.jouleing.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-70-4134199-es telefonszámot, vagy írjon az info@jouleing.hu e-mail címre!