Az ideális csomagolóanyag kiválasztásának többféle szempontból van jelentősége, ám természetesen a legfontosabb mind közül a funkció, vagyis az, hogy óvja a tartalmát. A biztonságos csomagolás mindenki által jól ismert eszköze a kartondoboz, azonban ezen belül is többféle típusról beszélhetünk, és ha a saját termékek védelme a cél, ajánlott megismerkedni minden lehetőséggel. Nézzük, milyen esetekben érdemes duplex és triplex dobozok mellett dönteni, és milyen előnyöket élvezhet, aki ilyen csomagolóanyagokat választ!

duplex és triplex dobozok két, illetve háromrétegű kartonból készülnek, melyben a rétegek eltérő anyagösszetételűek. A többrétegű kartonnak köszönhetően ezek a dobozok merev tartást biztosítanak, így elkerülhető a termékek rongálódása tárolás és szállítás során. A duplex és triplex dobozok legnagyobb előnye a kiváló teherbíróképességben rejlik, ami azt jelenti, hogy ezek a csomagolóanyagok maximális biztonságot nyújtanak a sérülékeny, nagy értékű termékek számára is.

Mindemellett fontos hangsúlyozni, hogy egyetlen csomagolóanyag estében sem lehet figyelmen kívül hagyni a megjelenést, így a duplex és triplex dobozok esetében is fontos az igényes kivitelezés. A duplex és triplex dobozok változatos formában készülhetnek a vevői igényeknek megfelelően, méretet és formát tekintve egyaránt széles skálán mozognak a megvalósítási lehetőségek. A korszerű technológiai megoldások dizájn szempontjából is teret engednek az egyedi elképzeléseknek, akár fotóminőségű nyomat is készülhet a dobozokra.

Ha strapabíró csomagolóanyagra van szüksége, de az is fontos, hogy stílusos külsőt kapjanak a termékek, a duplex és triplex dobozok kiváló megoldást jelentenek! A Bakator Kft. szakértő vállalják a csomagolástervezést és a gyártást is, a megrendelők igényeinek megfelelően. A duplex és triplex dobozok előnyeiről, illetve szolgáltatásainkról bővebben olvashat a www.bakator.hu weboldalon, ahol kész munkáinkat is megtekintheti. Amennyiben érdekli az általunk biztosított lehetőség, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-238-0696-os telefonszámon vagy a produkcio@bakator.hu e-mail címen!