Vonalkódok elhelyezésére van szükség csomagokon vagy termékeken? Szeretne a matricákhoz minél egyszerűbben és gyorsabban hozzájutni? Ebben segítenek a címkenyomtatók, amelyek többféle típusa elérhető, így könnyen beszerezheti a célnak leginkább megfelelő készüléket.

Minden területen szükség van a gyors azonosításra, amit a vonalkód tesz lehetővé. A szállítási, a fogyasztói, valamint a gyűjtőcsomagolásokon is elhelyezhető, célszerű mindig egy előre meghatározott helyre tenni. A pénztári és a raktári munkavégzés során is fontos, hogy az áruk azonosítása minél gyorsabb és pontosabb legyen, ami nem okozhat gondot a vonalkódnak köszönhetően. Különböző méretű és mennyiségű címkék nyomtatására lehet szükség annak megfelelően, hogy milyen termék vagy csomag azonosítását szükséges megoldani. Megkímélheti magát a várakozástól, ha saját maga készíti el ezeket. Selejttel sem kell számolnia, ha mindig csak a hiányzó mennyiség nyomtatásáról gondoskodik. Ha körültekintően tájékozódik, és alapos átgondolást követően választja ki a tökéletes címkenyomtatót, jól járhat több szempontból. Időveszteség, megszakítás, hulladék és kényelmetlenség nélkül dolgozhat, gazdaságosan és rövid idő alatt biztosíthatja a címkéket. A fejlett technológiának köszönhetően többféle címkenyomtató áll a rendelkezésére, így bárhol szeretné működtetni, megtalálhatja az Ön számára tökéletes megoldást.

Nyomtasson címkéket gyorsan és költséghatékonyan! Válassza ki a célnak megfelelő címkenyomtatót, és végezze a munkáját eredményesen! Ebben segít Önnek cégünk, az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.! Asztali, félipari és ipari címkenyomtatókat egyaránt biztosítunk, így egyéni igényei, és az adott munkaterület alapján szerezheti be a legideálisabb készüléket. A megbízható, könnyen kezelhető címkenyomtatókon kívül kellékanyagokat, kiegészítőket, szoftvereket, és egyéb termékeket is megrendelhet tőlünk. Tájékozódjon részletesen a www.etisys.hu internetes oldalunkon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-82-571144-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt az info@etisys.hu címünkre!