Szálláshelyet üzemeltet hazánk népszerű borvidékeinek egyikén? Netán saját bora is van, amit szeretne minél szélesebb körben ismertté tenni? A jól megválasztott, stílusos bortartó állványok segítenek még vonzóbbá tenni az italokat vendégei számára!

Sokan kedvelik a jó borokat, nem véletlen hát, hogy Villány, Eger vagy éppen Szekszárd rengeteg turistát csábít. Ha az ember szeretné végigkóstolni a legfinomabb helyi italokat, érdemes rászánni legalább egy hosszú hétvégét, mindenképpen kell tehát egy szállás a környéken; erre alapoz a számtalan hotel és vendégház tulajdonos. A szálláshely üzemeltetését pedig a saját borok értékesítésével is össze lehet kötni, amihez érdemes segítségül hívni egy-egy remekbe szabott bortartó állványt.

Az italokat célszerű minél több helyen kihelyezni a szálláshelyen, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor kapnak kedvet a vendégek megvásárolni és megkóstolni valamelyiket. Érdemes tenni néhány palackot egyből a recepcióhoz, de az étkezőbe, közösségi helyiségbe, sőt, akár a szobákban lévő minibárba is kerülhetnek saját borok. A kihelyezéshez pedig mutatós bortartó állványok ajánlottak, melyek segítenek biztonságosan tárolni a palackokat, átláthatóvá és hívogatóvá tenni a kínálatot. Olyan bortartó állványokat tanácsos választani, amik stílusukban is tökéletesen illeszkednek a környezetbe, klasszikus enteriőrbe például fa állványok, modern ihletésű berendezéshez fém változatok passzolnak. Az okosan megválasztott bortartó állványok szinte maguktól adják el az italokat, ezért egyetlen szálláshely tulajdonosának sem érdemes kihagynia ezt a lehetőséget.

Ön is szeretne venni néhány különleges bortartó állványt, hogy még több palackkal fogyjon italaiból? Cégünk, a BIO FLAME s.r.o. webáruháza tökéletes hely a vásárláshoz, hiszen gazdag kínálattal várjuk érdeklődőinket. A www.borallvany-shop.hu weboldalon máris áttekintheti választékunkat és rendelését is leadhatja, ha már tudja, hogy mire van szüksége. Kérdése lenne? Szívesen segítünk, ha kapcsolatba lép velünk a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!