Cégalapítást tervez, és szeretné a legegyszerűbb, leggyorsabb módszert választani? Minimális anyagi háttér áll a rendelkezésére? Esetleg vállalkozásformát váltana? Kiváló megoldás a betéti társaság alapítás, amit lebonyolíthat online is!

A vállalkozás indítása ma már jóval egyszerűbb, mint a korábbi években, és egyre többen döntenek mellette. Ahhoz azonban, hogy a vállalkozás sikeres legyen, elengedhetetlen a megfelelő ötlet megtalálása. Többféle cégforma közül lehet választani, amelyekről fontos előzetesen informálódni. A különböző cégformák alapítása más-más feltételekhez kötött, amelyeknek eleget kell tenni. Sokan választják a betéti társaság alapítását, hiszen ez egy rendkívül egyszerű folyamat, és nincs meghatározva minimum összeg a tőkét illetően. Kedvezőbb költségekre lehet számítani, mint egy másik típusú társaság alapítása esetén. A betéti társaság alapításához legalább egy beltag és egy kültag szükséges. Ügyvédi közbenjárással kerülhet sor a betéti társaság alapítására, amit a cégbíróság vesz nyilvántartásba. A későbbi esetleges veszteségek viselésére a társasági szerződésben foglaltak szerint kötelezhetőek a tagok. A betéti társaság alapításának előnye az egyéni vállalkozással szemben, hogy a tulajdonosok nem kötelesek a cég megtermelt nyereségét osztalékként kivenni. A kedvező alternatív adózási lehetőségek, az olcsó vállalkozás indítás, és az elkülönült, önálló gazdasági egység miatt is érdemes a betéti társaság alapítása mellett dönteni.

Tudjon meg többet a betéti társaság alapításával kapcsolatban a www.cegalapitasmost.hu weboldalon! Egy helyen megtalál minden fontos információt, és letöltheti a szükséges dokumentumokat is. A Cégalapításmost.hu Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk annak érdekében, hogy problémamentesen, minél gyorsabban tudja a betéti társaság alapítását lebonyolítani. Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a hétvégén is elérhető 06-70-2175701-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@cegalapitasmost.hu e-mail címre!