Háziállatok hasznosításával foglalkozik? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy eredményesen tudja ellátni a teendőit? Sajnos a megfelelő környezet kialakítása, és a gondos munkavégzés ellenére is előfordulhat, hogy elveszít néhány állatot. Fontos, hogy erre időben és megfelelően felkészüljön, hiszen az állati tetemek ártalmatlanítása nem egyszerű feladat!

Az állattenyésztés alapvető mezőgazdasági tevékenység, amely során lehetőség van a háziállatok többoldalú hasznosítására. Ha Ön ezen a munkaterületen dolgozik, bizonyára tisztában van vele, mennyire lényeges az állatok felelősségteljes ápolása, védelme és táplálása. A természetes módon tartott állatok jó minőségű táplálékot biztosítanak, ami nem csak a családja ellátására elég, hanem nagyobb mennyiség esetén az élelmiszeripar nélkülözhetetlen termékei is. A legnépszerűbb húsféleségek a sertés-, a baromfi-, és a marhahús, a tojást pedig legtöbbször közvetlenül fogyasztják az emberek. Annak érdekében, hogy ezek a termékek egészségesek legyenek, az Ön feladata a megfelelő gondoskodás.

Ha nagy figyelmet fordít a higiénikus, rendezett környezet kialakítására, és helyesen látja el az egyéb teendőket, sajnos mindezek ellenére is elkerülhetetlen az állatok bizonyos százalékának elvesztése. Az állati tetemek ártalmatlanítása nem könnyű, gyors és biztonságos megoldásra van szükség. Jelentős mértékben csökkentheti a fertőzésveszély kockázatát, ha az állati tetemek ártalmatlanítását égetővel végzi. Az állatok méretének megfelelő, speciális kialakítású, egyszerűen kezelhető berendezés lehetővé teszi, hogy az állati tetemek ártalmatlanítására rövid idő alatt, biztonságos úton kerüljön sor.

Ebben nyújt segítséget cégünk, a Bentley Magyarország Kft.! Kis és nagy kapacitású égetők egyaránt a rendelkezésére állnak, amelyek közül könnyen kiválaszthatja a célnak leginkább megfelelő berendezést. Az állati tetemek ártalmatlanítását a saját telephelyén oldhatja meg, így biobiztonság és megbízhatóság szempontjából is helyesen cselekedhet. Informálódjon részletesen a szolgáltatásunkról a www.tetemegetok.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel az állati tetemek ártalmatlanításával kapcsolatban, hívja bizalommal a 06-30-6259329-es telefonszámot, vagy küldjön üzenetet a hungary@bentleyinstruments.com e-mail címre!