Gyakran lát el feladatokat magas hőmérséklet mellett? Szeretne a fokozottabb biztonságról speciális eszközök segítségével gondoskodni? A hőálló textíliák elérhetőek rengeteg változatban, magas minőségben, a célnak megfelelően.

Az építőiparban, a különböző gyártási munkálatok során, a fém- és vegyiparban, valamint más környezetben is szükség van a hőálló textíliák felhasználására. Attól függően, hogy pontosan milyen anyagokról, mely munkafolyamatokról van szó, egymástól eltérő típusú anyagokkal érhet el jó eredményt.

A szálas anyagok a feldolgozásuk, a használatuk során egyaránt ki vannak téve a mechanikus és a kémiai behatásoknak. A használati értéküket meghatározza, hogy mennyire tudnak időlegesen vagy tartósan ellenállni. Ha védőöltözet kivitelezésére kerül sor, főként lényeges a textíliák hőátbocsátási tulajdonságait ismerni.

A hőálló textíliák széles kínálatában megtalálhatóak a tűzvédelmi takarók, az ipari üvegszál, szilikaszál alapú fonalak, cérnák, a műszaki üvegszál szövetek. A különböző alapanyagok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért fontos előzetesen informálódni.

Nagy segítséget jelent, ha ezen a területen teljes mértékben felkészült szolgáltatót keres fel, ahol átadják a lényeges információkat, és gyors, megbízható kiszolgálásban részesítik. Bármilyen területen szeretne hőálló textíliákat alkalmazni, érdemes mindent egy helyről megrendelni. Ezáltal gördülékenyen biztosíthatja, szükség esetén pedig egyszerűen és rendszeresen pótolhatja a megfelelő termékeket.

Biztosítsa a hatékony védelmet nyújtó hőálló textíliákat megbízható kézből! Számos területen lehet nagy szükség a kiváló minőségű, jól helytálló anyagokra, amelyeket egy helyen megtalálhat a WESTEX Kft. széles kínálatában.

Részletesen olvashat a termékek jellemzőiről, a kiszerelésről, az alkalmazási hőmérsékletről, és más fontos tudnivalókról is a www.westex.hu internetes oldalon. Ha pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-94-510102-es telefonszámot, vagy küldjön üzenetet a westex@t-online.hu e-mail címre!