Egyre több területen viselnek az alkalmazottak egységes ruhát, ami ma már sokkal többféle szerepet tölt be, mint egy egyszerű viselet a munkavégzéshez. Természetesen a munkaruha elsődleges funkciója, hogy védje viselője testi épségét, valamint civil ruhájának sértetlenségét. Ezen felül azonban az azonos ruházat az összetartozást is erősíti a vállalkozáson belül, egységes képet mutat kifelé, illetve a vevőknek, ügyfeleknek is segít könnyen megtalálni az alkalmazottakat, ha segítségre van szükségük. Mivel a munkaruháknak ennyi féle szempontból kell helytállniuk, így kiválasztásuk is összetett feladat, melyre érdemes nagy gondot fordítani. Milyen tényezőket vegyünk sorra, ha új munkaruhát szeretnénk biztosítani alkalmazottainknak?

A legfontosabb szerep kétségkívül a biztonság, így az első, amit meg kell vizsgálni, hogy mi jellemzi a munkavégzés helyét. Át kell gondolni, hogy milyen anyagokkal és szennyeződésekkel szemben kell ellenállónak lennie a viseletnek. Lényeges, hogy beltéren vagy kültéren zajlik a munka, illetve az is kérdés, hogy mindennapi öltözetre van szükség vagy csak alkalmanként lesz szükség a munkaruhára. A viselés gyakorisága meghatározza, hogy milyen mennyiségű ruhával kell számolni egy főre. Mindemellett nem elhanyagolható tényező a munkavállalók kényelme, de arra is érdemes ügyelni, hogy milyen benyomást kelt a ruha a vásárlókban, ügyfelekben. Mi lenne, ha mindezért nem kellene irreális összeget kiadni, mert vásárlás helyett bérelné a munkaruhát?

Cégünk, a Bardusch-Bértextília Kft. célja, hogy minden vállalkozás olyan munkaruhákkal láthassa el alkalmazottait, ami semmilyen téren nem jelent kompromisszumot. A tőlünk bérelhető munkaruhák teljes mértékben vállalkozására szabhatóak, vagyis Önnek nincs más dolga, mint megosztani velünk elképzeléseit és igényeit, mi pedig ügyfélbarát szolgáltatás keretein belül, kedvező áron biztosítjuk a ruhákat. Szolgáltatásunk részleteiért látogasson el www.bardusch.com weboldalunkra, ha pedig szakértőink segítségét kérné, forduljon hozzánk bátran a +36-96-566-290-es telefonszámon vagy az info@bardusch.hu e-mail címen!