Amennyiben cserjéket vagy fákat szeretnénk nagyobb mennyiségben ültetni, felmerül a kérdés, hogy hol vásároljuk meg a csemetéket. Egyértelműnek tűnhet a válasz, hogy felkeresünk egy közel eső kertészetet, ám ha ennél többre vágyunk, célszerű egy faiskola mellett dönteni. Miért érdemes faiskolából vásárolni, ha facsemetékre van szükségünk?

•    Minőség: A faiskolák nem csupán forgalmazzák, hanem szakértői maguk nevelik a növényeket az első pillanattól kezdve, ezért biztosak lehetünk benne, hogy valamennyi növény egészséges fejlődésére odafigyelnek. Mivel hazai környezetben növekedtek a facsemeték, olyan növényekre tehetünk szert, melyek garantáltan jól tűrik az itthon uralkodó éghajlatot, szemben az importált változatokkal. Ha egyenesen a faiskolából vásárolunk, sokkal jobb állapotú növények kerülnek a birtokunkba, mivel a szállítás, mozgatás megviseli a facsemetéket, és előfordulhatnak sérülések, betegségek.
•    Szakértelem: A gondozással kapcsolatban sokféle praktikát olvashatunk, de természetes, hogy mindenki szeretne biztosra menni. Amennyiben valamilyen kérdésünk merülne fel, számíthatunk a faiskola szakembereinek tapasztalatára és tudására, hiszen ők ismerik a legjobban az általuk termesztett növényeket.
•    Mennyiség: Egy kisebb kertészet kapacitása szűkre szabott, ezért ha nagyobb mennyiségben szeretnénk facsemetét venni, mindenképpen faiskolát célszerű felkeresni, ahol nem jelent gondot a nagy tételben való vásárlás.
•    Árfekvés: Ha egyenesen a faiskolából vesszük meg a facsemetéket, kedvezőbb árra számíthatunk, hiszen így kimarad egy lépés a kereskedelmi láncból.

Gyümölcsfák vagy díszfák érdeklik nagy mennyiségben? Ismerje meg Balogh Zoltán Faiskoláját, ahol kizárólag egészséges, kiváló minőségű facsemetékre tehet szert! Ha érdeklik a részletek, látogasson el www.baloghfaiskola.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat tevékenységünkről és facsemetéinkről! Amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bátran elérhetőségeinken, a +36-30-361-0205-ös telefonszámon vagy az ujkigyosiaruda@gmail.com e-mail címen, szakértőink szívesen segítenek!