A kereskedelmi tevékenységnek ma már természetes velejárója a nemzetközi szállítmányozás, hiszen rengeteg hazai cég ápol szoros kapcsolatot különféle külföldi vállalkozásokkal. A határokon átívelő fuvarozás jól összehangolt folyamatok összességét takarja, ami nagy szakértelmet és tapasztalatot követel a szakemberektől. A gondosan megtervezett logisztika azonban csak az első lépés, ahhoz, hogy a nemzetközi szállítmányozás a gyakorlatban is gördülékenyen megvalósuljon, jól felszerelt járműre és nem utolsó sorban kiváló sofőrre van szükség.

A rakománynak a kiindulási pontból a célállomásra kell jutnia, méghozzá szabályos keretek között, hiánytalanul és épségben, az előre egyeztetett határidőt betartva. A nemzetközi szállítmányozást végző sofőr feladatai tehát nem merülnek ki a kamionvezetésben, ennél sokkal több feladatot kell ellátnia egy-egy út során. Figyelemmel kell kísérnie a fel- és lerakodást, ellenőriznie kell a rakomány rögzítését, valamint a kötelező adminisztratív teendőket is kell látnia. A nemzetközi szállítmányozás olyan gépjárművezetőt kíván, aki jól képzett, felelősségteljes és talpraesett, hiszen gondoskodnia kell a balesetmentes közlekedésről, miközben sokféle helyzetben kell helytállnia.

Mindez azt jelenti, hogy a cégvezetőknek alaposan meg kell fontolniuk, milyen vállalkozásra bízzák a nemzetközi szállítmányozást, hiszen annak eredményessége befolyásolhatja a külföldi kapcsolatokat. Amennyiben Ön is megbízható partnert keres a nemzetközi szállítmányozás terén, forduljon bizalommal a Szaki Trans Kft.-hez!

Cégünk nagy figyelmet fordít a gépjárművezetők képzettségére, illetve személyes kompetenciáira is, hiszen jó hírnévre és hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszünk. Ha kíváncsi, pontosan milyen lehetőségeket tudunk biztosítani a nemzetközi szállítmányozás terén, látogasson el a www.szakitrans.hu weboldalra! Amennyiben meggyőztük, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, rendelkezésére állunk a +36-1-297-4764-es telefonszámon és az info@szakitrans.hu e-mail címen!