Munkaeszköze a kamion, és szeretné tudni, probléma esetén hova fordulhat segítségért? Gépjárműparkot működtet, és előfordult már baleset? Akár sofőrként tevékenykedik, akár a munkavállalóknak adna tanácsot, fontos tudni, mit lehet tenni kamion borulásakor.

A szállítmányozás felelősségteljes feladat, amely során elengedhetetlen a felkészültség, a gyakorlat, valamint a kifogástalan műszaki állapotú gépjármű is. Ha Ön ezen a területen tevékenykedik, bizonyára igyekszik minden tényezőre ügyelni a problémamentes közlekedés érdekében.

A szabályok betartása, a megfelelő felkészülés és tapasztalat mellett is adódhatnak váratlan események. A szélsőséges időjárás, más külső tényezők egyaránt okozhatnak problémákat. A legrosszabb esetben keletkezhet tűz, vagy előfordulhat kamionborulás, amikor gyors és szakszerű beavatkozásra van szükség.

Mit tehet ilyen esetben, vagy ha más olyan gond merül fel, amit nem tud egyedül megoldani? Tanácsos kamionmentéssel foglalkozó szakembereket felkeresni, akik a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek, és felkészülten látják el a szükséges teendőket.

Kamion borulása miatt történhet személyi sérülés, és kár keletkezhet a járműben, a szállított árukban. Fontos, hogy minél hamarabb kérjen szakszerű segítséget, hiszen ez a történés veszélyt jelenthet másokra is. Ha a jármű egyes elemei közül valami az útra kerül, vagy a rakomány egy része akadályozza a haladást, az úton közlekedők is problémával szembesülnek. Veszélyes termékek környezetbe jutása esetén főként nélkülözhetetlen a fokozott odafigyelés.

A kamionmentők nagy tapasztalattal, korszerű felszereléssel rendelkeznek, és bármilyen probléma elhárítására van szükség, megbízható módon teszik meg. Kamion borulása esetén hatalmas súlyok mozgatására, emelésére kerül sor, valamint az áruk épségéről is gondoskodni kell, ezért elengedhetetlen a hozzáértés. Folyamatosan rendelkezésre állnak a Top Rescue 24 munkatársai, akik elérhetőek a 06-20-9277567-es telefonszámon, valamint a kamionmentes@yahoo.com e-mail címen.