Eljött az idő, amikor sor kerül a lakásfelújításra? Rengeteg használati tárgya van, melyeket szeretne biztonságban tudni a munkálatok ideje alatt? Nélkülözhetetlen a helyiségek teljes ki- és bepakolása? Gördülékenyen oldhatja meg a rakodást, és biztonságban tudhatja értékeit, ha költöztetéssel foglalkozó profi cégre bízza a munkálatokat.

Használt ingatlan vásárlása alkalmával és lakásfelújításkor egyaránt elengedhetetlen a különféle berendezési elemek mozgatása, áthelyezése, sok esetben más környezetbe való szállításuk. Gondunk adódhat a nagyobb méretű és súlyú elemek pakolásával, sérülésmentes fuvarozásával. Ha nem áll rendelkezésünkre a megfelelő kialakítású jármű, és nehézséget okoz a terhek megemelése, célszerű hozzáértő, tapasztalt szakemberek segítségét kérni. A burkolás, a különböző berendezések és egyéb eszközök beszerelése, a nyílászárók cseréje, majd a bútorok átgondolt elrendezése alkalmával mind elegendő térre van szükség. A lakásfelújítás egyszerűen megoldható, bármilyen teendők várnak ránk, csupán szükség van a körültekintő tervezésre, és a bútorok, illetve más értékek óvatos mozgatására, átpakolására. Jó ötlet olyan cég munkatársainak segítségét kérni, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a költöztetés terén.

Bútorok szét- és összeszerelése, különféle kellékek le- és felszerelése, épületen belüli bútormozgatás, fuvarozás és egyéb hasonló feladatok ellátása ügyében számíthat cégünk, a 12-es Teher Bt. munkatársaira! Problémák nélkül, rövid idő alatt fejezheti be az Önre váró tennivalókat, ha bennünket bíz meg a rakodással, fuvarozással. Lakásfelújítás és otthona, irodája, üzlete költöztetése esetén egyaránt számíthat ránk. Igyekszünk minden terhet levenni a válláról. Kedvező áron veheti igénybe színvonalas szolgáltatásunkat, rugalmasan vállaljuk a költöztetést, a bútorok lakáson belüli rakodását is. Tudjon meg többet megbízható tevékenységünkről a www.12-esteher.hu internetes oldalunkon!

Oldja meg egyszerűen és gyorsan a különféle elemek ki- és bepakolását! Végezze a lakásfelújítást gondtalanul! Használja ki az általunk nyújtott lehetőséget, és könnyítsen munkáján! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-454-6002-es telefonszámon vagy írjon nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címre!