Az építkezés mindig hatalmas mennyiségű építőanyag szállításával jár együtt, tégla, sóder, beton, és minden, amire szükség lehet. Ezeket az alapanyagokat el is kell juttatni az építkezés helyére! Természetesen az építkezés az alapok kiásásával kezdődik, amit manapság már nem kézzel végzünk. Ilyenkor szükségünk van egy cégre, amelyik belföldi árufuvarozással és gépi földmunkával is foglalkozik!

A különböző építési anyagok szállításához a szokványos szállító járművek általában nem alkalmasak, elég csak a betonra és a betonkeverőre gondolni. A belföldi árufuvarozás rengeteg szabályhoz kötött, ezért érdemes olyan céget keresnünk, amelyik amellett, hogy ismeri ezeket a szabályokat, képes minden kívánalmunknak megfelelni, és el is vállalja a teherszállítást. Ha az építkezés megkezdése előtt még épületbontás is vár ránk, akkor ebben és a sitt elszállításában is segítségünkre lehet egy belföldi árufuvarozással és gépi földmunkával foglalkozó vállalkozás!

Ha idáig eljutottunk, és az alapok kiásása is megtörtént, akkor kezdődhet a ház építése, amihez rengeteg anyagot kell a helyszínre szállítanunk: a tégla, vagy egyéb építőanyag mellett a ház tetőszerkezetének alkotórészeit, az elektromos- és vízvezetékeket, és azok szerelvényeit, a nyílászárókat, a burkolatokat, a festékeket, a vakolatot, és minden egyebet, ami ahhoz kell, hogy a ház kulcsra készen átadható legyen a lakóknak! Nem is beszélve a bútorzatról, de az már nem tartozik az építkezés témakörébe!

Ha Ön is építkezésbe fogna, és szüksége lenne egy olyan cégre, amelyik belföldi árufuvarozással és gépi földmunkával is foglalkozik, keresse fel a www.lisztestrans.hu weboldalt, és tájékozódjon a lehetőségekről! A Lisztes Trans tevékenységi körébe pont azok a dolgok tartoznak, amikre Önnek szüksége lesz az építkezés sikeres lebonyolításához, emellett a géppark is rendelkezésére áll! Kérdés esetén hívja a 06-30-518-9194-es telefonszámot, vagy írjon az iroda@lisztestrans.hu e-mail címre!