Nagy értékű és méretű szállítmány eljuttatására van szükség egy kijelölt helyszínre? Túlsúlyos rakomány fuvarozását szeretné minél egyszerűbben megoldani? Fontos az engedélyek beszerzése, és nagy segítséget jelent az autós kíséret biztosítása.

A balesetmentes, minél gyorsabb és kényelmesebb közlekedés érdekében szükség van az utak építésére, felújítására, valamint a szabályok betartására is. Annak érdekében, hogy ne merüljön fel probléma útközben, mindenhol elengedhetetlen az előírások szerint utazni.

A tehergépjárművek nagy szolgálatot tesznek, mivel alkalmasak hatalmas tömegek és mennyiségek egyszerre történű fuvarozására. Az utak más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, így eltérő a terhelhetőségük. Fontos ezzel tisztában lenni, és útnak indulás előtt részletesen tájékozódni.

Vannak olyan esetek, amikor az átlagosnál jóval nagyobb méretű vagy súlyú járművet, eszközt, egyéb rakományt szükséges egyik pontból a másikba eljuttatni. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy melyik úton lehet vele haladni, és lényeges az utakon közlekedők biztonsága is.

Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb útvonal legyen kijelölve, és útközben ne merüljön fel gond, valamint más járművekkel közlekedők se legyenek veszélyeztetve, nélkülözhetetlen az autós kíséret biztosítása. Ebben hozzáértő szakemberek segítenek Önnek is, így könnyen, a megfelelő időpontra rendelheti meg a megbízható szolgáltatást.

Legyen körültekintő a túlméretes vagy túlsúlyos szállítmány útjának megtervezésekor! Vegyen figyelembe minden tényezőt, hogy elkerülje a problémákat! Gördülékenyen, a szabályok szerint kerülhet sor a feladat lebonyolítására, ha igénybe veszi cégünk, a Veressped Nemzetközi Szállítási Szolgáltató Bt. szolgáltatását.

Nagy tapasztalattal vállaljuk a megszervezést, az útvonal ellenőrzését, ránk bízhatja az engedélyekkel kapcsolatos teendőket, és az autós kíséret biztosításával sem adódhat gondja. Forduljon hozzánk bizalommal a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy a veressped@veressped.hu e-mail címen, és tájékozódjon bővebben a www.veressped.com internetes oldalon!