A törölköző hímzés vagy egyéb munka lehet gépi és lehet kézi kivitelezésű is. Mi a gép hímzést preferáljuk, azt is elmondjuk, hogy miért! A hímzőcérnával és tűvel készített munkák szinte mindenféle textilre kerülhetnek, de mindegyiknél alapvető követelmény, hogy a hímzés igényes, esztétikus és természetesen tartós is legyen. A hímzőcérnának sok mindent ki kell bírnia attól függően, hogy milyen textilt díszítenek vele. Gyakran rendelnek hímzést olyan formaruhára, munkaruhára, ami a cég nevét és logóját hirdeti, de készülhet törölköző hímzés vagy zsebkendő hímzés is. A változó munkakörülmények és a rendszeres viselés is igényli azt, hogy a cérna és a kész hímzés is bírja a megpróbáltatásokat, a használatot, a mosást stb.

A gépi hímzés több olyan előnnyel is rendelkezik, amit törölköző hímzéshez, zsebkendő hímzéshez, póló vagy baseball sapka feliratozásához, díszítéséhez egyaránt nagyon eredményesen lehet használni. Ez azt jelenti, hogy kisebb és nagyobb tételben is nagyon kedvező ár-érték arányban lehet megrendelni ilyen szolgáltatást. A gépi törölköző hímzések és más hímzések amellett, hogy megfizethető áron készülnek, minőségi, elegáns és szép megvalósítást kapnak. A színek száma szinte végtelen, gazdag választék áll a megrendelők rendelkezésére. A bonyolult mintákkal is képes megbirkózni egy hímzőgép.

A géppel készült törölköző hímzések vagy zsebkendő, póló, sapka hímzések mondanunk sem kell, hogy gyorsabban elkészülnek, mint a kézi változat. A gépi hímzés másik előnye tehát a gyors munka. Akár fél óra alatt készen van egy alap minta úgy, hogy tökéletesre sikerül minden alkalommal.

A www.poloparadicsom.hu webcímen a Pólóparadicsom honlapját találja meg. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne rendelni saját célra vagy céges használatra gépi hímzéssel készült pólókat, sapkákat, törölköző hímzést, zsebkendőket és egyéb textileket! Az info@poloparadicsom.hu email címen vagy pedig a +36-30-409-9498, +36-20-932-3372 telefonszámok egyikén tud kapcsolatba lépni a csapatunkkal!