A pólók a legegyszerűbb és legpraktikusabb ruhadarabok, mindenkinek ott lapulnak a szekrényében. Ma már rengeteg lehetőségünk van, amikor új pólót szeretnénk vásárolni, hiszen nagyon sokféle üzlet várja a vevőket a legkülönfélébb termékekkel. Ha nincs igazán elképzelésünk az új ruhadarabról, és időnk is engedi, érdemes minél többféle boltban körülnézni, és végül meg fogjuk találni a tökéletes darabot. Ám olyan helyzet is előfordulhat, amikor határozott elképzelésünk van, és nem szeretnénk kompromisszumot kötni az új ruha semmilyen tulajdonságát illetően. Utóbbi esetben nyújt megoldást az egyedi póló készítés.

Az egyedi póló készítés lehetőségéről mindenki hallott, azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy mennyire sokszínű megoldásról van szó. Egy kreatív tervező segítségével az új ruhadarab minden részletét magunkat dolgozhatjuk ki, melyről előképet is nézhetünk, hogy ellenőrizhessük a végeredményt. Az természetes, hogy dönthetünk a méretről, ha igénybe vesszük az egyedi póló készítést, emellett azonban olyan tulajdonságokról is határozhatunk, mint a fazon vagy a szín. A lényeg pedig természetesen a minta! Az egyedi póló készítés megrendelése során választhatunk adott képekből, de feltölthetjük a tervezőbe az általunk kiválasztott fotót is, beállíthatjuk a méretét, elforgathatjuk, emellett írhatunk rá tetszőleges szöveget is, és mindezt a póló mindkét oldalán megtehetjük!

Az egyedi póló készítéssel nincsenek határok, hiszen bármit megvalósíthatunk, csupán egy kis kreativitás kell hozzá. Ha nem szeretne kompromisszumot kötni új ruhadarabjaival kapcsolatban, ismerje meg cégünk, a Print Bt. tevékenységét! Látogasson el www.nyomtasspolot.hu weboldalunkra, és fedezze fel, milyen lehetőségek rejlenek az egyedi póló készítésben! Ha kérdése van, bátran kérje munkatársaink segítségét ügyfélszolgálatunk elérhetőségein! Írjon nekünk az ugyfel@nyomtasspolot.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-20-932-0483-as telefonszámon, hétköznap 8-17 óráig rendelkezésére állunk! Tervezze meg, mi megvalósítjuk!