Az aláöltözet melegen, ugyanakkor szárazon tart akkor is, amikor keményen kell dolgoznod. Ha a hidegben is szabadtérre szólít a munkád, gondoskodj a réteges öltözködésről, és szerezz be professzionális munkaruhát!

Télen rendszerint azoknak a ruhadaraboknak a jelentőségét szoktuk hangsúlyozni, amik az első védelmi vonalat jelentik a hideggel szemben. A kabát, a bakancs, a kiegészítők közül a sapka és a kesztyű mind olyan munkaruha, ami nem hiányozhat télen a szekrényedből. Ám ne felejtsd el, hogy azok a ruhadarabok is nagy figyelmet érdemelnek, amik közvetlenül érintkeznek a bőröddel, a legalsó réteg ugyanis optimális esetben a professzionális aláöltözet alsó és felső része A kulcs a réteges öltözködés, amit mindannyian sokszor hallottunk a szüleinktől gyerekkorunkban, felnőttként mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni fontosságáról.

A jó aláöltözet remekül hőszigetel, hiszen vékony ruhadarabokról van ugyan szó, de alapanyaguknak köszönhetően mégis melegen tartanak. Azonban nem a hideggel szembeni védelem az egyetlen fontos szempont, az egész napos munka közben ugyanis csak akkor fogod komfortosan érezni magad, ha a bőröd jól tud szellőzni. A legkiválóbb alapanyagú aláöltözet elvezeti a nedvességet, így szárazon tart akkor is, ha igazán izzasztó munkát kell végezned. Ez még nem minden, hiszen mindeközben a munkádban is jól kell teljesítened, ehhez pedig arra van szükség, hogy szabadon tudj mozogni. Az aláöltözet éppen ezért testhez álló, mégis rendkívül rugalmas, így garantáltan nem akadályoz feladataid elvégzése közben. Végül, de nem utolsó sorban egy munkaruha esetében az is fontos, hogy az intenzív igénybevétel ellenére tartós legyen, ne kelljen aggódnod a nyúlás és kopás miatt akkor sem, ha gyakran mosod.

réteges öltözködés segít elkerülni a megfázást a téli hidegben, az aláöltözet pedig mindezt úgy teszi, hogy közben maximális kényelemben érezheted magad. Bizonytalan, hogy meddig tart az idei tél, így még mindig nem késő beszerezni a jó minőségű munkaruhát, ami óv a hidegben! Kattints a www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalra, és rendelj bátran olyan márkás ruhadarabok közül, mint a Carhartt, a Snickers és a Portwest termékei! Kérdéseidet tedd fel bátran a +36-1-260-3950-es és a +36-70-427-7301-es telefonszámok egyikén vagy az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címen!