Unod a szürke munkavédelmi ruházatot, amiben úgy érzed magad, mintha beleolvadnál a betonba? Akkor van egy jó hírünk számodra! Többé nem kell korlátoznod a stílusodat, hiszen a legnagyobb gyártók felismerték, hogy ideje színt vinni a munkanapokba is. Nézzük, merre érdemes indulnod!

Színes forradalom a munkahelyeden

A Snickers és a Carhartt színes munkaruhái tökéletes alapot nyújtanak ahhoz, hogy a céges arculathoz igazítsd az öltözködésed. Továbbá ott a logózás lehetősége is, melynek segítségével teljesen egyedivé teheted a ruháidat, miközben erősíted a márkaidentitást. De miért érdemes egy kicsit színesedned? Erre mindjárt három jó okod is van:

  1. Mert vidámabbá teszi a munkádat: A színek energiát adnak, javítják a hangulatot és feldobják az igazán monoton feladatokat is.
  2. Mert egyediséget csempészhetsz a megjelenésedbe: A színes munkaruhákban megmutathatod, ki vagy és nem fogsz beleolvadni a tömegbe.
  3. Mert professzionális benyomást keltesz: A gondosan kiválasztott munkaruha megmutatja, hogy komolyan veszed a munkádat.

Pólók, pulóverek és baseball sapkák közül is választhatsz színeset, képzeld csak el, hogy festenél lime zöldben vagy épp élénk narancssárgában! Mindez természetesen a kedvenc gyártóinktól megszokott kimagasló minőségben lehet a Tiéd. Ha pedig az alapok megvannak, következhetnek a kiegészítők. Tekintsük át, mire lehet szükséged munka közben vagy akár a kertben!

Szemvédelem a legmagasabb szinten

Nem számít, hogy pontosan mi a feladatod, a munkavégzés során kiemelten fontos a szemvédelem, és nem csak azért, hogy élvezhesd az új, színes munkaruháid pezsdítő látványát! Első a biztonság, válogass UV-védelemmel ellátott szemüvegeink közül, és vigyél egy kis stílust a szemvédelembe is! Ma már fel vannak készülve a gyártók erre az igényre is, válassz ruhádhoz színben illő szemüveget!

Ne feledkezz meg a fül- és fejvédelemről sem!

A füled és a fejed védelme sem hanyagolható el! Nem csak a munkahelyeden, de kerti munka, barkácsolás alkalmával is külön figyelmet érdemel. A legfontosabb, hogy bármi, amit választasz, a munkavédelmi előírásoknak megfelelő legyen. Ha a biztonság rendben van, jöhet az ergonómia kérdése, végül pedig a megnyerő szín. Ha jól választasz, mind a Tiéd lehet, de tartsd be a fontossági sorrendet!

Jöhetnek a színek? Akkor nézz szét a www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalon, ahol széles választék és rengeteg trendi szín vár! Ha kérdésed van, a munkaruha webáruház szakértőire számíthatsz, hívd bátran a +36-70-701-1617-es telefonszámot vagy írj az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címre!