Szeretne a kollégái egységes öltözetéről gondoskodni? Cége logójával ellátott termékekre van szüksége, amelyekkel könnyen népszerűsítheti a szolgáltatását? Transzfernyomással foglalkozó szakemberek rövid idő alatt megvalósítják az elképzeléseit!

A ruházat nagyon fontos szerepet tölt be minden ember megjelenését illetően. A színek, a stílus meghatározó tényezők, és lényeges a megfelelő méret a kényelmes viselet érdekében. Az üzleti életben, és a különleges alkalmakkor szükség van az egyedi, másoktól eltérő ruhákra. Lehetőség van egyéni elképzelések szerint tervezett és nyomtatott ruhadarabok, kellékek viselésére, amelyeket elkészítenek Önnek a transzfernyomással foglalkozó szakemberek. A transzfernyomás kiválóan alkalmas normál, durva és nehezen emblémázható felületek nyomtatására is. Ezáltal a pólók, a táskák, a sapkák, a dzsekik, és a munkaruhák is könnyen emblémázhatóak. Ha reklámajándékokkal szeretne készülni, a legjobb megoldás a transzfernyomás, hiszen ezzel a technológiával bármilyen felület egyszerűen nyomtatható. Érdemes a rendszeres vásárlóknak meglepetéssel kedveskedni, a különböző rendezvényekre logózott termékekkel készülni, és a kínálatot is bővíteni. A transzfernyomás lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, időtálló ajándékokat, valamint stílusos ruhadarabokat tudjon átadni. Transzfernyomással pár centis mérettől akár fél méteres emblémák is készíthetőek.

Díszítse a különböző felületeket egyedi felirattal, ábrával, vagy a cége logójával! Használja ki a transzfernyomás előnyeit, hiszen ezzel a technikával kifogástalan eredmény érhető el nehezen emblémázható anyagokon is! A Step Kft. munkatársaiként kisebb és nagyobb mennyiségű termékek nyomtatását is vállaljuk rövid időn belül. Többféle eljárást alkalmazunk, transzfernyomással is foglalkozunk, és vásárolhat tőlünk különböző textil termékeket. Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásainkról a www.stepkft.hu weboldalon, és keressen bennünket egyéni igényeivel a 06-94-345234-es telefonszámon, vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!