Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle testékszerek, melyek közül az egyik leginkább elterjedt típus a fülpiercing. Rengeteg típusból válogathatnak az érdeklődők, így lehet többek között tragus, helix, rook vagy industrial is az ékszer, szolidabb vagy éppen extrémebb változat.

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami felmerül azokban, akik szeretnének fülpiercinget, hogy mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás. Erről azt érdemes tudni, hogy általánosságban 4-8 hét, de ez függ attól, hogy a porcba vagy a lágy részbe kerül az ékszer. Ám ezen felül is felmerülhetnek kérdések, és annak érdekében, hogy az érdeklődők felkészülten vághassanak bele a fülpiercing szúrásba, az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány hasznos tudnivalót.

  • A legfontosabb, hogy szakember szúrja a piercinget, hogy ne fertőződjön el a seb, vagy ne lépjen fel egyéb probléma.
  • Érdemes meggyőződni arról, hogy az ékszer orvosi acél, hiszen az egyszerű bizsuk sokaknál okozhatnak allergiás reakciót.
  • Kevésbé ajánlott a piercing szúrás a nyári időszakban, mert a meleg és az izzadás nehezebb gyógyulást eredményez.
  • Egyénenként változó lehet, hogy mennyire kellemetlen érzés a szúrás, de alapvetően nem jár nagy fájdalommal.

Ha szeretne fülpiercinget, és ehhez megbízható szakembereket keres, ismerje meg a Sun City Tattoo & Piercing szegedi szalonját! Nálunk alapvető a maximális higiénia, a segítőkész és tapasztalt piercerekből álló csapat és a jó hangulat. Látogasson el www.tattooszeged.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat szolgálatásainkkal kapcsolatban, tájékozódhat az árakról, a kezelésről és galériánkban is körülnézhet.

Időpont egyeztetés céljából és fülpiercingekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk! Hívjon minket a +36-30-858-6466-os telefonszámon vagy írjon nekünk a tattooszeged@gmail.com e-mail címre!A fülpiercingeknek számos különféle változata van, fedezze fel a lehetőségeket, és bátran keressen fel minket elképzelésével!