Laser gravírozás segítségével pontosan és szépen lehet dolgozni, ám a korszerű technológia előnyei is csak akkor érvényesülnek igazán, ha tapasztalt szakemberek kezelik a gépet. Akár emléktárgyakat, cégtáblákat, akár személyre szabott ajándékokat szeretne készíttetni, bízza a gravírozást profi cégre!

A gravírozás régóta ismert és használt technika a felületmegmunkálás terén, ám az idő múlásával ez is változott és fejlődött. Bár bizonyos esetekben még ma is kizárólag a mechanikus gravírozás jelent megoldást, egyre nagyobb igény mutatkozik a korszerűbb, laser gravírozásra. Az eljárás legnagyobb előnye az, hogy rendkívül precízen lehet vele dolgozni, a legújabb gépekkel mikrométer pontossággal lehet a felületbe égetni a grafikát, melynek köszönhetően egészen kicsi tárgyakon is szépen lehet dolgozni. Szintén a laser gravírozás mellett szól a sokoldalúság, egyetlen géppel szinte bármilyen anyag megmunkálható, legyen az üveg, fa, bőr vagy éppen műanyag. Ebből adódóan az eljárás alkalmazási területe is szerteágazó, szolgálhat marketing célokat, használható egyedi ajándékok készítésére, de még az iparban is van igény laser gravírozásra.

Sokan úgy vélekednek, hogy ha adott egy egyszerűen használható, modern gép, azzal bárki tud eredményesen dolgozni. A szakmai jártasság azonban egyetlen esetben sem elhanyagolható tényező, és más szakterületekhez hasonlóan ez felületmegmunkálás esetén is igaz. Bár a laser gravírozás számtalan előnnyel bír más technikákkal szemben, a munkát csak olyan cégre érdemes bízni, aminek ez a szakterülete, hiszen ez garantálja a kifogástalan végeredményt.

Cégünk, a Szabadi Sport Gravír Kft. nagy tapasztalatra tett szert a laser gravírozás terén, szolgáltatásunkat a legkülönfélébb célokra vették már igénybe ügyfeleink. Önnek is tudunk segíteni, hogy a gravírozott tárgyak pontosan olyanok legyenek, amilyennek elképzelte azokat. Tevékenységünkkel a www.sportgravir.hu weboldalon ismerkedhet meg, és ha meggyőztük, várjuk megkeresését a +36-1-422-1778-as telefonszámon vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen!