Sokan kedvelik a különféle kulturális programokat, zenei produkciókat vagy éppen színházi előadásokat, így számos intézmény ad helyet ilyen eseményeknek. Természetes, hogy a látogatók kikapcsolódni érkeznek a helyszínre, az intézmény kialakítása mégsem lehet mellékes, hiszen a környezet jelentősen meghatározza az ott tartózkodók komfortérzetét. A modern építészet sajátossága, hogy hatalmas üveg felületek ékesítik az épületeket, ami fokozza a kulturális intézmények eleganciáját, mégis ridegen hathat, ezért érdemes ellensúlyozni, amire tökéletes megoldást kínál a dísznövény dekoráció.

dísznövény dekoráció a helyszín sajátosságai és az elérni kívánt hangulat függvényében igen sokféleképpen kialakítható. A hatalmas virágtartókba ültetett dísznövények ízléses és különleges dekorációként szolgálnak, fokozzák az intézmények jellegéből adódó eleganciát, mégis barátságossá varázsolják a helyszínt. A dísznövény dekoráció jól mutat modern épületekben, de természetesen klasszikus stílusú enteriőrben is kitűnően megállja a helyét, hiszen ha szakértőkre van bízva a tervezés, nem jelent gondot, hogy az összhatás a környezetre legyen szabva. A növények és a virágtartók tekintetében is nagy a mozgástér, a méreteknek, formáknak és színeknek csak a fantázia szabhat határt, ha dísznövény dekoráció kerül egy kulturális intézménybe.

Szeretné profikra bízni a tervezést és megvalósítást, de az is fontos szempont, hogy olyan szakértőket találjon, akik a gondozást is vállalják? A Plantart Kft. tapasztalt szakemberekből álló csapatára számíthat, ha dísznövény dekorációval szeretné különlegesebbé tenni intézménye hangulatát és a karbantartással sem szeretne foglalkozni! Látogasson el www.plantart.hu weboldalunkra, ahol megismerheti szolgáltatásaink részleteit és referenciáink között is böngészhet! Dísznövény dekorációval kapcsolatban felmerülő elképzeléseit és kérdéseit ossza meg velünk bátran, mindenben szívesen segítünk! Várjuk megkeresését a +36-23-511-722-es telefonszámon, valamint az ertekesites@plantart.hu e-mail címen!